Beauty | Najel Aleppo Zwarte Scrub Zeep

juli 15, 2016
Sommige producten laat ik altijd veel te lang in de kast liggen zonder ze te testen, deze zwarte zeep is ook zo’n product. Ik wilde ‘m heel graag testen omdat ik had gehoord dat zwarte zeep perfect werkt tegen onzuiverheden, de geur stond me echter zo enorm tegen dat ik bijna een jaar wachtte met proberen. Inmiddels heb ik de zeep een maandje gebruikt en vertel ik je graag mijn ervaring.

Deze biologische zachte zeep is gemaakt van zwarte olijven en water en heeft een lichte eucalyptus geur. De zeep belooft de huid super zacht te maken en is als volgt te gebruiken; je brengt de zeep aan op een vochtige huid en laat het even intrekken, vervolgens verwijder je de zeep met een scrub handschoen. De zeep is zowel op je lichaam als op je gezicht te gebruiken, pas op je gezicht wel een beetje op met heftig scrubben. Ik probeerde de zeep gewoon als gezichtsreiniger en onderzocht of mijn huid ook echt verbeterde. Het product is overigens vrij van kunstmatige geur- en kleurstoffen, conserveringsmiddelen en niet op dieren getest.
Nou, erg aantrekkelijk oogt het niet, voor degenen die niet bekend zijn met Aleppo zeep: dit is een oeroude zeep gemaakt met olijfolie, de zeep is zo puur dat je er alles mee kunt, ook je haren wassen of je tanden poetsen. De geur vind ik zelf niet vies maar ook absoluut niet een geur die ik graag bij me draag, het ruikt naar toeristenwinkeltjes in Griekenland. De geur was dan ook echt iets waar ik mij over heen moest zetten bij het gebruiken.

De zeep schuimt amper en voelt warm en zacht aan op het gezicht, na gebruik voelt mijn huid heel erg school maar heeft ‘ie wel een beetje moisturizer nodig. Na twee weken gebruiken leek mijn huid beter; niet persé qua uitstraling maar wel qua onzuiverheden. Normaal heb ik altijd wel ergens een puist, voornamelijk op mijn kaaklijn, de afgelopen twee weken waren die nergens te bekennen:) De geur vind ik alleen een extreem nadeel en dat is ook de reden waarom ik dit niet dagelijks wil gebruiken. Ik heb het de laatste week in combinatie met een ander product gebruikt maar de geur blijft toch erg aanwezig. Als je last hebt van onzuiverheden is dit wel een prettige zeep maar je moet wel echt tegen de geur kunnen. Je vind ‘m voor €9,95 bij Solobiomooi, hier krijg je 180 gram voor en daar kun je naar verwachting zeker een kwartaal mee doen.

Dit product heb ik ontvangen om uit te testen voor mijn blog, dat verandert uiteraard niks aan het feit of ik het product wel of niet fijn vind.

Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.