Beauty | MUA Velvet Lip Lacquers

mei 22, 2016
Het artikel is vandaag wat later dan normaal maar dat heeft een hele goede reden; één van mijn swatches is vandaag namelijk wel heel bijzonder.. Onlangs kwam MUA met 6 nieuwe kleuren matte vloeibare lipsticks en ik laat jullie er drie van zien; Tranquility, Kooky en Reckless.

Liquid lipsticks met een matte finish zijn de laatste tijd, mede door Kylie Jenner, mega populair geworden. Ik vind het bij veel mensen prachtig staan maar ben zelf geen enorme fan. Sowieso staan weinig lipkleuren mij en vind ik de finish bij matte kleuren vaak alleen mooi als je wijduit lacht. Dat neemt natuurlijk niet weg dat ik jullie de kleuren kan laten zien én wat kan vertellen over de kwaliteit.

De Velvet Lip Lacquers geven je lippe een intense kleur waarmee je sowieso de aandacht trekt. De kleur blijft de hele dag zitten zodat je zorgeloos kunt genieten van een ijsje, een drankje op het terras of een zomerse zoensessie. De substantie voelt zijdezacht aan, brengt aan als een gloss en is binnen een paar seconden droog. 
Tranquility
Deze nude kleur vind ik nog best leuk maar ik moet er wel bij zeggen dat ik ‘m alleen vind staan als ik verder redelijk heftig ben opgemaakt. De lipstick voelt bij het aanbrengen inderdaad erg zacht aan maar voelt later wel wat droog aan op de lippen zoals ik vaker heb gemerkt bij dit soort producten. Deze voelt wel wat comfortabeler aan dan andere matte liquids en korrelt absoluut niet.
Kooky
Nou, ik denk dat we het er over eens zijn dat dit geen groot succes is. De matte lipsticks brengen op zich makkelijk aan maar met een kleur als deze kun je absoluut geen foutjes maken en dat is mij niet helemaal gelukt. Ook had ik al een half uur zitten schrobben op de rode swatch en die kreeg ik echt niet weg. Uitmundende pigmentatie, kwaliteit en houdbaarheid maar deze kleur staat mij gewoon afschuwelijk. Ik vind het bij matte lipsticks ook jammer dat je bij mij zo enorm die rimpels in mijn lippen ziet, toch maar de hele dag lachen dan!

 Reckless
Met dit GIF-je ben ik dus vrij lang bezig geweest dus ik verwacht ook de nodige complimenten;) Reckless is een klassieke rode kleur die veel mensen staat. Ik vind het mooi dat ‘ie niet te fel is maar toch intens rood. Ik vind rood mij normaal niet echt staan maar hier kom ik toch redelijk mee weg, wellicht ga je mij met deze nog in het wild zien.

Tranquility, Reckless en Kooky.
MUA levert eigenlijk altijd prima kwaliteit als je het mij vraagt, en nu ook weer. De Lip Lacquers voelen stukken comfortabeler aan dan eerder geprobeerde producten en hebben een mooie finish. Ze zijn amper weg te krijgen en blijven dus met gemak een hele dag zitten. Ik ga nog eventjes oefenen met netjes aanbrengen en dan worden dit (op de paarse Kooky na) vast mijn favorieten van de zomer. Je vind deze én drie andere nieuwe kleuren vanaf heden bij Kruidvat voor €4,99.
Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.