Beauty | MUA Glitterball Palette & Luxe Highlight Shimmer Stick

juni 8, 2016
Vandaag wil ik jullie graag twee producten van een van mijn favoriete merken laten zien. Met dit prachtige palette én de highlighter creëer je een perfecte zomerse festivallook en kun je alle kanten op. Ik zal alvast verklappen dat één van de producten wat mij betreft van high-end kwaliteit is..

Ik maakte al eerder een festivallook met de producten van Etos en dat ging redelijk goed. Nu zijn mijn ogen bij mij altijd een enorme uitdaging maar met highlighter kan ik goed overweg, ik ben er zelfs groot fan van!
Glitterbal Palette €5,99
Dit palette bevat 12 sterk gepigmenteerde kleuren en is enorm divers. Je vind opvallende kleuren in het doosje met een fikse glitter maar ook wat meer subtiele en zeer draagbare kleuren. 
Vinyl, Jivw, Odissey, Freak, Vibe, Equinox
Fever, Inferno, Remix, Hustle, Disco, Boogie

Rij 1 maakte al meteen diepe indruk. De kleuren zijn zo extreem gepigmenteerd! De lichte kleur rechts vind ik prachtig als highlighter en de lichtroze kleur links is met zijn subtiele glans echt mijn ding.
Ook van rij 2 stond ik te kijken, qua pigmentatie vind ik ze absoluut van high-end kwaliteit. De poeders zijn soms ietwat korrelig maar met dunne laagjes zijn ze makkelijk op te bouwen en vermijd je de korreltjes. Hier vind ik de derde kleur van links het mooiste maar de donkerbruine is ook prachtig!
Luxe Highlight Shimmer Stick €5,99
Deze romige highlighter is makkelijk aan te brengen door de stick en ideaal te blenden. De highlighter heeft een lichte gouden glans en is qua intensiteit goed op te bouwen van subtiel naar heavy.

 Prachtig! Hij mag ietsje warmer van mij maar met de formule en de pigmentatie is echt niks mis. 

Ik heb de highlighter hier heel subtiel aangebracht en ik vind ‘m erg mooi staan. Zeker in de zomer vind ik een crème highlighter fijner omdat je dan toch wat zweterig bent en een poeder wordt dan snel lelijk. Helaas was ik deze dag erg moe wat betekend dat mijn oogleden compleet verdwijnen. Ik had een combi op mijn ogen aangebracht van de lichtroze kleur en de witte kleur en dat was in het echt erg mooi.
Zoals verwacht van MUA; beide producten zijn echt weer top. De highlighter is fijn en de oogschaduws zijn extreem gepigmenteerd. Beide absolute aanraders en verkrijgbaar bij Kruidvat.
Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.