Beauty | MUA Conquer The Contour

april 13, 2016
Countouren is inmiddels niet meer weg te denken uit beautyland. Zelfs ik, als beautykneus, waag me elke ochtend aan een vleugje bronzer en een flinke toef highlighter. MUA, een van mijn favoriete budgetmerken, komt nu met een fijne collectie met een palette, een contour kit, een 2 in 1 mascara en een fixing mist. De producten zijn uitermate geschikt om het beste uit je gezichtscontouren te halen. Ik probeerde de producten uit en laat jullie zien hoe dat bevallen is.

Het Rhapsody Eye & Face Palette is zeker de uitblinker van deze collectie. Je vind hierin een cream highlighter en een cream bronzer, 4 (soort van) matte oogschaduws en 6 wat meer shiny oogkleurtjes. 
Onderdaan dit artikel vind je een foto waarbij ik alle producten op mijn gezicht draag. Op de swatches is de zien dat de creams niet heel gepigmenteerd zijn maar wel een mooie glans geven, de highlighter sprint er voor mij echt uit, deze geeft op het gezicht een prachtige glow.
De vier mat-achtige oogschaduws geven, zoals ik gewend ben van MUA, een mooi pigment af en blijven prima zitten. Ze zijn ietwat korrelig, zeker de twee lichte tinten. De bruine kleur heeft een wat minder pigment maar is wel een mooie kleur om als basis te gebruiken.
De shiny kleuren variëren een beetje qua pigment maar bevallen prima. Qua intensiteit zijn ze fijn om mee te werken en blijven ze prima zitten. De witte kleur rechts vind ik prachtig als highlighter onder het wenkbrauwbot.
De Eye Define & Volume Mascara is een combinatie van een mascara en een kajal liner, erg bijzonder en goed bedacht! De mascara valt mij helaas enorm tegen. Ik vind ‘m weinig volume geven en er komt weinig vloeistof van het borsteltje, zonde. De liner geeft een prima pigment af en is vrij creamy. 
De Luxe Bronze & Sculpt Contour Kit is een plaatje om te zien en verkrijgbaar in twee tinten, ik kreeg helaas de donkere. In dit prachtige doosje vind je zowel een bronzer als een highligter, door het spiegeltje is het doosje perfect voor onderweg.
Beide kleuren geven een fantastisch pigment en zijn goed uit te blenden. De bronzer is voor mijn huid alleen echt te donker, wellicht dat ‘ie in de zomer beter past. 
Als laatste de Pro Base Mattify Fixing Mist. Deze spray zorgt er voor dat je make-up goed blijft zitten en geeft een matte finish. Ik vind dat de spray er net iets te gecentreerd uitkomt in vergelijking met andere sprays maar dit is op te lossen door in een horizontale beweging te sprayen. Eenmaal op de huid geeft de mist inderdaad een mooie matte finish en voelt het niet vervelend of droog aan.
Zie hier, alles op mijn gezicht. De highlighter vind ik een mooie glow geven en ook de bronzer geeft een mooie definitie aan de vorm van mijn gezicht. Zoals je kunt zien is de mascara erg subtiel, niet helemaal waar ik naar op zoek ben ik een mascara. De oogschaduws bevielen ook goed, deze vallen alleen enorm weg door mijn hangende oogleden.

Alleen de mascara was niet waar ik naar op zoek ben, verder erg fijne producten die makkelijk in gebruik zijn. Als je op zoek bent naar een subtiele mascara en graag een kajal potlood gebruikt dan is het wel een aanrader. Verder vind ik het palette erg uitgebreid en van goede kwaliteit, zeker voor zo’n lage prijs. De contour kit was niet helemaal mijn kleur maar komt in de zomer zeker weer tevoorschijn en de fixing mist is gewoon prima. Je vind alle producten vanaf heden bij Kruidvat voor de volgende prijzen:
Luxe Bronze & Sculp Contour Kit €7,49
Rhapsody Palette €6,99
Eye Define Volume & Line Mascara €5,49
Pro Base Mattify Fixing Mist €6,99

Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.