Max Factor Crème Bronzer

Beauty | Max Factor Crème Bronzer

september 20, 2017
Nu de zomer echt voorbij is en ons bruine kleurtje echt verdwenen is, is het hoog tijd om wat fanatieker aan de slag te gaan met bronzer. Sommige mensen brengen dit over hun hele gezicht aan, dat is niet helemaal mijn ding. Ik doe het op mijn slapen en onder waar mijn blusher zit. Ik ontving vorige week de Max Factor Crème Bronzer en testte ´m uit!

Max Factor Crème Bronzer

Deze bronzer is ten opzichte van andere bronzers een stuk crèmiger, maar wel nog steeds een poeder met als resultaat dat ´ie perfect samen smelt met je huid. De bronzer is makkelijk aan te brengen en eenvoudig op te bouwen qua intensiteit. Op deze manier kun je in de zomer voor wat meer kleur gaan en in de winter voor een subtiele look.
Een bronzer kun je over je hele gezicht aanbrengen maar het mooiste effect bereik je vaak door het product met een grote kwast bij je haarlijn, onder je jukbeenderen en op je decolleté aan te brengen.

 

De swatch

De bronzer is verkrijgbaar in twee verschillende kleuren: 05 Light Gold en 10 Bronze, ik probeerde die eerste. Light Gold is heel subtiel, zeer geschikt voor lichtere huidjes maar door de warme gloed zeker niet saai.

Op mijn gezicht

Ik heb hier de bronzer onder mijn blusher aangebracht, heel subtiel, daar hou ik van in de winter.  De kleur is perfect samengesmolten met mijn huid, bijna onzichtbaar maar geeft toch wat warmte af, mooi wel.

Eindoordeel Max Factor Crème Bronzer

Fijn product die ook zeker kneus-proof is. Hij is makkelijk aan te brengen en zo subtiel dat je niet snel de fout in gaat. Het leuke aan dit soort kleuren is dat je ze ook als oogschaduw kunt gebruiken. Eventueel ook, als je een iets warme haarkleur hebt, om je wenkbrauwen bij te tekenen. Je vind ´m bij de drogist voor €11,99, geen budget prijs maar wel een product waar je erg lang mee doet, ik ben fan!

Kende jij de Max Factor Crème Bronzer al?

*Het product in deze review heb ik gekregen.
Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.