Beauty | Makeup Revolution Oogschaduw & Highlighter Paletten

januari 21, 2017
Vandaag geen Lush meer, maar wel een ander leuk merk: Makeup Revolution. Tot voor kort was dit in Nederland niet heel makkelijk verkrijgbaar, nu ligt het merk vast in de schappen bij Etos. In de zomer nam ik zelf een palette met highlighters mee uit Spanje, de twee paletten met oogschaduw kreeg ik onlangs thuisgestuurd.

Makeup Revolution was soms al tijdelijk en deels verkrijgbaar bij sommige winkels maar vanaf nu dus een vast schap bij Etos. Dit zeer betaalbare merk heeft een eigen kijk op make-up, een uitgebreide en niet standaard collectie maar sluit toch aan op de hedendaagse trends. Het merk is dus trendy, betaalbaar én belooft van goede kwaliteit te zijn.

Ik laat jullie vandaag drie paletten zien, in swatches omdat ik nou eenmaal geen talent ben met ooglooks en dit een leuke manier vond om in één keer drie producten aan jullie te laten zien.

Welcome To The Pleasuredome €7,99
Dit palette bevat 6 matte kleuren en 12 kleuren met shimmers. Het bevat zowel natuurlijke als uitgesproken tinten, heeft een dubbelzijdige applicator en een grote spiegel. Ik neig voornamelijk naar de linker 6 kleuren, lekker safe.
Bovenste rij: Welcome To The Pleasuredome, Xanadu, Moving On, Using My Power, You Really Can´t Afford Me, Even When They Reach The Top

Middelste rij: Where Lovers Roam, Jungle Call, Moving At Million Miles An Hour, Sell It By The Hour, Shooting Stars Never Stop, There Goes A Supernova

Onderste rij: What A Push Over, Long Way From Home, Diamond By The Shower, Love Your Body, I Can Do It, Never Doing What I Am Told
De bovenste rij was de eerste rij die ik swatchte en eerlijk gezegd was ik een beetje teleurgesteld. Het pigment is niet heel dramatisch maar ik had er meer van verwacht. De kleuren zijn in ieder geval niet poederig en voelen zacht aan. De derde van links, Moving On, spreekt mij het meeste aan.
De middelste rij bevalt me al wat meer, de kleuren zijn een stuk intenser. Ook hier weer vind ik de derde van links, Moving At Million Miles An Hour, de mooiste.
En de onderste rij met matte kleuren. Mooi gepigmenteerd en een rij waarmee je volgens mij een mooie smokey eye kan maken. De zwarte kleur op rechts, lijkt me ook mooi als eyeliner, echt een intense kleur zwart voor een poeder.
Redemption Palette Iconic 3 €7,49
Dit palette bevat een mix aan parelmoer, glanzende en matte kleuren. De kleuren zijn allemaal neutrale tinten dus ik kan meteen al zeggen dat ik dit pallet prachtig vindt, ik hou van oogschaduw met bruintinten. Een zoektocht op Google bevestigde mijn vermoeden, dit palette wordt ook wel de dupe van Naked 3 van Urban Decay genoemd.
Bij dit palette zijn er geen namen gegeven aan de kleuren maar hier even alles op een rij. Ik vind ze eigenlijk allemaal prachtig en ik denk dat dit voor mij een perfect palette is om mee te oefenen als oogschaduwkneus. Ik heb zelf geen Naked palette maar heb ´m bij mijn zusje wel eens gebruikt. Nog een zoekrondje op Google bevestigd weer een vermoeden; het palette lijkt wel redelijk maar de kleuren zijn ook flink verschillend.
Hmm, gemengde gevoelens. Bij sommige kleuren valt het pigment me erg tegen, echter, ze zijn wel aanwezig maar dan subtiel en het is ook wel weer fijn om subtiele kleuren op je ogen te dragen. Ik ben zelf niet echt van de looks, meer van gewoon één kleur oogschaduw en soms een combi. Subtiele kleuren met wat minder pigment gebruik is dus wel, ik kan me voorstellen dat als je mooie, sprekende looks kunt en wilt maken, dit palet niet aan je wensen voldoet.
Radiance Palette €9,95
Dit pallet met 3 baked highlighters kocht ik in Spanje en ik moet jullie helaas vertellen dat ik ´m tot nu toe ook nog niet gespot heb bij Etos. Ook dit palette schijnt weer een dupe te zijn van een high end product; het Hourglass Ambient Lightning palette. Ik heb dat palette zelf nooit gebruikt maar een derde Google rondje leer mij dat de kleuren in ieder geval goed overeen komen.
De drie kleuren zijn ook los verkrijgbaar en heten dan Breath, Exhale en Glow. 
Hier de kleuren op een rij; twee subtiele en één wat meer unieke, een warme highlighter met een oranje gloed.
De twee linker highlighters zijn subtiel, waarbij de middelste echt er uit springt qua glans. Ik vind ze beide mooi, maar geen toevoeging aan de highlighters die ik al gebruik. De rechter kleur sprint er voor mij uit, echt iets anders dan andere highlighters en mooi aanwezig. Nu, in de winter vind ik ´m te donker, bij een zongebruinde of een getinte huid lijkt me dit echter een prachtig product.
Dat waren ze alle drie! Wat mij betreft prima producten maar ook in verhouding met de prijs. Ik vind ze kwaliteit niet uitzonderlijk maar dat kan ik accepteren omdat de prijsjes zo laag zijn. Aanraders dus als je niet te veel wilt betalen maar wel prima producten in huis wilt hebben.
Een favoriet noemen vind ik lastig, het nude oogschaduw palette vind ik prachtig, maar oogschaduw gebruik ik weinig. Het highlighter palette vind ik ook mooi en dat wordt tot nu toe ook het meest gebruikt.
Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.