Beauty | MAC “Omega Matte” Wenkbrauwpoeder

februari 16, 2016
 
Echte MAC-kenners zullen vast meteen gezien hebben dat dit eigenlijk een oogschaduw is. Ik was al eeuwen op zoek naar de juiste kleur wenkbrauwpoeder; niet te warm maar ook niet te donker. Bij MAC in Utrecht raadde de verkoopster me deze oogschaduw aan, die door de goede pigmentatie ook gewoon als wenkbrauwproduct gebruikt kan worden.

Mijn wenkbrauwen zijn niet echt mijn sterkste punt; ze zijn aan de ene kant heel dun, er zijn veel haartjes uitgevallen, en aan de andere kant dik en borsteling. Dat de haren erg donker zijn en mijn haar op mijn hoofdhuid bijna witblond is werkt ook niet echt mee. Ook hebben ze vaak dagen waarop de haartjes alle kanten op staan en maar niet mooi willen vallen, ik doe serieus conditioner in mijn wenkbrauwen om ze een klein beetje handelbaar te maken. Zo dacht ik voor de foto bij dit artikel ook dat mijn wenkbrauwen vet mooi zaten, dat bleek in de close-up toch wel anders te zijn..
Hier is de sterke pigmentatie al goed te zien; een lichte, matte kleur. De swatch zat er na het douchen trouwens nog op, prima kwaliteit dus. Bij het maken van dit artikel bedacht ik me ineens dat dit ook wel een hele mooie oogschaduwkleur is, ga ik zeker even proberen deze week!
Voor ik de poeder aanbreng borstel ik eerst mijn wenkbrauwen omhoog om te kijken of er haartjes weggehaald moeten worden, daarna doe ik een poging om ze netjes in vorm te borstelen.
Het fantastische model van mijn wenkbrauw negeren we maar even; het gaat om de kleur van de poeder. De poeder is subtiel en geeft toch net dat extra beetje vorm; mijn wenkbrauwen lijken al gauw te heftig en dit effect is eigenlijk precies wat ik wil. Wel moet ik nog even op zoek naar een wat beter kwastje voor het aanbrengen, deze van W7 vind ik toch net iets te hard.
Fijne poeder die qua kleur en effect perfect voor mij is. Als je vaak van haarkleur wisselt of moeilijk de juiste kleur kunt vinden zijn de oogschaduws van MAC ideaal voor je wenkbrauwen, ze hebben zo ontzettend veel tinten en kleuren, veel meer dan het gemiddelde “echte” wenkbrauwproduct. Ze kosten €17,50 voor 1,5 gram, hier doe je wel onwijs lang mee!
Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.