Beauty | MAC Mineralize Skinfinish Lightscapade

augustus 21, 2015
Vandaag is een historische dag want dit is mijn eerste MAC-review ooit! Het werd hoog tijd voor een review én voor een nieuwe highlighter dus van die situatie heb ik uiteraard schaamteloos gebruik gemaakt. Je hebt nooit genoeg excuses om nieuwe make-up te kopen toch;)

Ik wist dat ik een highligter van MAC wilde maar welke had ik nog niet bedacht. Ik wilde niet te veel vooraf beïnvloed worden dus ik heb expres geen reviews gelezen. Toen ik in de winkel uitlegde waar ik naar op zoek was kwam de vriendelijke verkoper meteen met dit pareltje aanrennen. Éen keer swatchen en ik zag meteen dat dit exact was wat ik bedoelde, wel glazend maar niet te veel en een goede balans tussen warme en koele tinten.
Een Mineralize Skinfinish is een poeder die gebakken is, dit is bevorderlijk voor de kleuren en kwaliteit. Er zijn verschillende kleuren gemengd en er is een mooie balans gezocht tussen lichte glitter en een discobal met als resultaat een  glanzende poeder met een bijzondere kleur die vrijwel iedereen staat.
Op de swatch vind ik de shimmer minder uitkomen dan in het echt op mijn gezicht, dat blijft toch lastig. Sowieso lukte het me maar niet om het product perfect op de foto te krijgen, in het echt is het zo’n pareltje, dat komt niet 100% over op beeld.
Tadaa! Ik vind het altijd mooi om mijn highlighter als een soort V bij mijn jukbeenderen en onder mijn wenkbrauwen aan te brengen. Hij glanst niet extreem maar geeft wel net die mooie gloed waar ik naar op zoek was. De kwaliteit is echt uitmuntend. Nu ik dit artikel type is het bijna 12 uur ‘s avonds en heb ik de highlighter vanmorgen aangebracht, hij zit echt nog prima en dat heb ik nog nooit gehad met een product. Super kwaliteit en voor mij de perfecte hoeveelheid glans.
Prijzig is het wel maar volgens mij ga ik hier heel lang mee doen, je vind ‘m voor €29,50 bij onder andere de MAC counter in Douglas.
Nu ik verliefd ben op deze highlighter heb ik de smaak te pakken, wat zijn jullie favoriete producten van MAC?
Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.