Beauty | MAC Faux Lipstick & Subculture Lip Pencil

mei 27, 2016
Ik heb natuurlijk al flink wat lippenstiften uitgeprobeerd voor mijn blogje, alleen had ik er nog nooit een gevonden die me nou écht goed stond. Ik besloot maar eens advies te gaan vragen bij de MAC counter in de Bijenkorf want die eeuwige lippenbalsem ging me ook een beetje vervelen. Omdat ik op de randen van mijn lippen flink wat moedervlekken heb wilde ik er ook graag een bijpassend potloodje bij. Binnen een paar minuten liep ik alweer naar buiten met deze combi en die laat ik je vandaag graag zien:)

 Ik legde de verkoopster uit waar ik naar op zoek was en ze raadde me deze prachtige combinatie aan. Faux is favoriet bij Kylie Jenner en is een Satin Finish lipstick, dit houdt in dat de finish licht glanzend is. Ik ben geen enorme fan van matte in verband met de rimpeltjes in lippen en heel shiny vind ik ook weer niet geweldig, ideaal deze finish dus.

Subculture lijkt op de swatch vrij oranje maar het lippotlood is in het echt wat meer bruinig. Het potloodje heeft een zachte finish en glijd echt over je huid heen. Je kunt het potlood gebruiken om je lippen helemaal in te tekenen voor een mooie basis of je omlijnt ze voor een strak resultaat. Ik vind vooral het laatste fijn omdat mijn liplijn door moedervlekjes vrij onregelmatig is.

De swatches! Ik vind het echt Faux wat minder rood en Subculture minder oranje, tenminste, het effect op mijn lippen dan.
Tadaaaa! Eindelijk een lipstick die toch wat kleur geeft maar niet te fel en opvallend én mijn lippen niet tot donkere streepjes maakt. I’m a lucky girl. Ik snap ook direct waarom deze lipsticks zo populair zijn; de kleur en de finish is prachtig en dekken en het voelt allemaal fijn en luxe aan. Ik vind ‘m niet super longlasting, hij blijft prima zitten maar na wat eten en drinken is bijwerken toch wel noodzakelijk.
En, wat vinden jullie? Heel natuurlijk toch, alleen dan iets meer verzorgd:)
Ik ben erg gelukkig met deze combi en kan iedereen aanraden om eens advies te vragen bij MAC, ze helpen je erg goed! Ik ga deze combinatie ontzettend veel dragen de komende tijd:) De lipstick kost €19,50 en Subculture €15,50, stevige prijzen maar je doet er wel lang mee. Als sidenote wil ik nog wel even vermelden dat MAC niet bekend staat als een dierproefvrij merk, hoe het allemaal zit is een beetje dubieus maar tot het duidelijk is kunnen we er van uit gaan dat ze gewoon op dieren testen. Wat mij betreft zonde van zo’n mooi merk en hopelijk komt daar snel verandering in!
Wat is jouw favoriete MAC lipstick?


Eerder schreef ik al over deze producten van MAC:
Omega Matte
Lightscapade
Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.