Lush Love Lettuce

Beauty | Lush Love Lettuce Vers Gezichtsmasker

april 19, 2017
Al een hele tijd had ik een stapel lege potjes van Lush staan, ik vergat ze alleen elke keer mee te nemen. Onlangs ging ik naar Amsterdam en wisselde ik mijn 5 lege potjes in voor een vers masker. Ik vind het altijd leuk om er een te proberen die ik nog niet ken en ging dit keer voor Lush Love Lettuce.

Krijg je gezichtsmasker gratis

Mocht je het niet weten: als je 5 lege potjes of flesjes hebt van Lush, kun je deze inwisselen voor een gratis vers gezichtsmasker. De miniverpakkingen douchegel mogen ook, in Nederland tenminste. In België tellen helaas alleen de zwarte potten. Dit was niet de eerste keer dat ik mijn potjes inwisselde en mijn favoriete masker is Brazened Honey.

Lush Love Lettuce

Love Lettuce is een lichtgroen masker met zeewiergel (voedend), honing (verzachtend), amandelolie en scrubdeeltjes van amandel. Lavendel zorgt voor een heerlijke geur en brengt ondertussen ook nog even je talgproductie in balans. De basis van dit masker is Fullers Aarde, een reinigende kleisoort die wonderen zou doen voor je huid. In combinatie met kaoline (dit absorbeert talg) leek mij dit wel een toppertje.

Eindoordeel

Mijn favoriet is nog niet verslagen, maar Lush Love Lettuce komt wel heel dicht in de buurt. Ik ben dol op de geur van lavendel en mijn huid ziet er na het gebruik van dit masker goed uit. Ik kreeg een gezonde blos en mijn huid straalde en voelde zacht door de scrubdeeltjes. Mijn favoriet, Brazened Honey, werkt naar mijn idee net wat meer als een echte boost voor je huid maar Love Lettuce is ook zeker ontzettend fijn om te gebruiken. Een potje kost €11,50, óf 5 lege verpakkingen.

Heb jij Lush Love Lettuce al eens gebruikt??

Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.