Lush Feeling Younger

Beauty | Lush Feeling Younger Highlighter

juli 31, 2016
Lush noemt dit kleine potje een skin tint, ik noem het in de titel bewust een highlighter omdat ik het product daar voor gebruik. Vandaag laat ik jullie zien hoe deze skin tint uit valt op je uit en vertel ik je wat allemaal met Lush Feeling Younger kunt.

Lush Feeling Younger

Lush Feeling Younger is een crème met daarin licht reflecterende pigmenten, deze zorgen er voor dat je huid extra gaat stralen. Je kunt de crème mengen met een moisturizer of ander product wat je toch al op je gezicht ging smeren. Ook is het mogelijk om de crème onder of over een ander product aan te brengen voor een beetje glans naar keuze.

 

Higlighter

Genoeg opties dus, ik vind ‘m vooral geweldig als highlighter. Ik klop dan met mijn vinger een klein beetje (je hebt echt extreem weinig nodig) op mijn jukbeenderen. Dit geeft een prachtig effect én blijft de hele dag goed zitten door de crèmevorm.

 

Swatches

Links een royale streep, rechts heb ik de crème uitgeklopt zoals ik dat ook op mijn jukbeenderen doe.

 

Eindoordeel

Op de foto vind ik de highlighter niet echt tot zijn recht komen. Ik maak mijn foto’s zonder lampen dus het licht wordt minimaal gereflecteerd. In het echt is de highlighter echter heel duidelijk zichtbaar, jammer dat ik jullie dat niet kan laten zien. Bij de swatches zie je het effect beter en dit is niet voor niks mijn favoriete highlighter. Het effect is prachtig in het licht maar niet te overdreven glitterig. Je vind Feeling Younger bij Lush voor €14,95.

Wat vind jij van Lush Feeling Younger?

Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.