Beauty | Lush Eau Roma Water Toner Water

april 28, 2016
Met mijn vorige toner van Lush heb ik ruim een jaar gedaan, onlangs raakt mijn 250 gram Tea Tree Water (review via deze link) eindelijk op en besloot ik deze te gaan proberen. Ik koop altijd eerst een klein flesje van 100 gram om te kijken of het bevalt, naar verwachting ga ik hier nu sowieso de zomer mee doorkomen.

Ik gebruik de toner ‘s ochtends en ‘s avonds na het reinigen en soms tussendoor om op te frissen, als ik geen make-up draag. De spray is ook te gebruiken als make-up remover, dat doe ik niet, ik spray gewoon lekker wat op een watje om mijn gezicht op te frissen. In de ingrediënten vind je rozen en lavendel; beide producten zijn zeer verfrissend maar voorkomen dat je huid uit droogt. Lavendel is daarnaast ook nog helend voor je huid, zonder deze vettig te maken. 
Eau Roma verfrist goed en is net wat minder uitdrogend dan Tea Tree Water, zeker een aanrader dus als je huid wat meer droog of gevoelig is. Extreem verzorgend of helend vind ik het niet, het geeft gewoon een heel prettig gevoel. De geur is neutraal; niet heel erg roos-achtig of zoet en dat vind ik zelf wel fijn bij een verfrissend product. Geen uitgebreide review maar Eau Roma doet wat er belooft word en is die €6,95 absoluut waard.
Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.