Beauty | Lush Don’t Look At Me Gezichtsmasker

februari 6, 2016
Ik had weer 5 lege potjes opgespaard dus ik mocht een masker uitkiezen bij Lush. Ik ging voor dit felblauwe masker met citroensap en een scrub van gemalen rijstkorrels. Dit mate is geschikt voor iedereen maar net een beetje extra voor mensen met een vette huid.


Hey hallo daar, ik zie je wel staren naar mijn scrubbende gemalen rijst, en mijn fantastische verzorgende murumuru-boter! Hoewel mijn uiterlijk best opvallend is, gaat het vooral om mijn inhoud, zoals verse biologische citroensap die je teint verheldert en zijdetofu, die je huid verzacht. 


Bovenstaande beschrijving komt van de site van Lush. Voor Lush begrippen vind ik dit een redelijk simpel masker met niet veel speciale ingrediënten, basic is ook fijn toch?

Je masseer het masker in op een schone huid, zo scrub je meteen een beetje. Na 10 á 15 minuten spoel je het af met lauw water, ik vind het zelf altijd fijn om daarna een verzorgende lotion te gebruiken. Volgens Lush doe je 3 tot 5 keer met dit potje, ik doe er zeker een keer of 7 mee als ik een beetje zuinig doe.

 Ik vind dit een simpel maar prettig masker, mijn huid voelt zacht aan door de rijstscrub en ziet er stralend uit. Ik vind de geur alleen totaal niet aangenaam; de combi van rijst en citroen zorgt een beetje voor een gekke geur, ik vind ‘t niks. Ik zou dit masker niet opnieuw kopen, puur voor de geur, verder vind ik het erg fijn werken! Je vind ‘m bij Lush voor €11,65, let op; dit masker dien je in de koelkast te bewaren.

Wat is jouw favoriete masker van Lush?
Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.