Beauty | Lush Dark Angels Reiniger

november 19, 2015
Het was alweer een tijdje geleden dat ik iets nieuws van Lush had geprobeerd, of nou ja.. niet heel lang maar mede fans herkennen dit vast wel;) Ik gebruikte al tijden trouw Angels On Bare Skin maar vond het nu tijd voor iets anders en nam deze reiniger mee. Een tikje vreemd ‘issie wel met houtskool als een van de ingrediënten dus ik was zeer benieuwd.

Deze bijzondere zwarte reiniger, met scrub, is speciaal geschikt voor een vette huid. Houtskool absorbeert oliën en andere vettigheid, avocado werkt verzachtend en de modder zorgt voor een diepe reiniging. De bruine suiker zorgt voor een flinke scrub. Deze reiniger is best intens en de scrub ook best heftig dis niet vaker dan 2 keer per week gebruiken! Het gebruik is makkelijk; je neemt een klontje reiniger en gooit er wat water bij, mengen maar en je kun beginnen.
Ik heb een beetje een dubbel gevoel bij deze reiniger. Mijn huid wordt door de suikerscrub echt extreem zacht maar dat ik ook het enige wat ik er fijn aan vind. Doordat de suiker ook echt heel hard is zou ik dit eerder af en toe als masker gebruiken.
De geur vind ik niet lekker en zeker ‘s ochtends vroeg wil ik gewoon een lekker geurtje. Dit ruikt een beetje grondachtig en dan niet op een goede manier. Verder vind ik het een beetje gek dat ik na gebruik zwarte strepen op mijn gezicht heb van de houtskool die er erg moeilijk afgaan. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat ik na een reiniger nog moet gaan staan schrobben om mijn gezicht schoon te krijgen. Ik hou mede hierdoor ook niet een heel schoon gevoel aan de reiniger over. 
Wat mij betreft dus geen aanrader en dat heb ik niet vaak bij Lush. Als je toch nieuwsgierig geworden bent dan vind je Dark Angels online en in de Lush winkels voor €9,90.
Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.