Toner

Beauty | Lush Breath Of Fresh Air Toner Water

februari 6, 2018
Kort na Kerstmis liet ik jullie al zien dat ik een flinke berg producten had gekocht bij Lush. Ik had wat limited edition voor de helft ingeslagen, maar nam ook wat producten uit het vaste assortiment met korting mee. Eén van die producten was deze toner water die ik de afgelopen weken ben gaan testen. Vooraf was ik erg enthousiast, menig Lush-gebruiker raadde me deze spray namelijk aan. Ik vertel jullie dan ook graag of het wat mij betreft ook een aanrader is.

Lush noemt deze toner ¨de meest verfrissende ooit¨. Het aanwezige zeewierextract is rijk aan mineralen en verstevigt en herstel de huid. Rozenwater heeft een kalmerende en verzachtende werking en patchouli olie werkt verkoelend.

Breath Of Fresh Air is een toner die je op veel verschillende manieren kunt gebruiken. Zo kun je ´m als laatste stap van je reiniging gebruiken op een watje, maar ook als verfrissing tussendoor door ´m op je gezicht te sprayen. Op internet ontdekte ik dat mensen de toner ook als finishing spray gebruiken en zelfs om een beetje textuur te geven aan het haar.

Ik heb de spray op veel verschillende manieren geprobeerd en de ene manier beviel beter dan de ander. De geur vind ik hoe dan ook erg lekker, een klein beetje kruidig, een klein beetje lavendel en een klein beetje roos, lekkere combi. In mijn haar voegt de spray inderdaad een klein beetje textuur toe, maar ik vond het niet echt noemenswaardig.
Als laatste stap na mijn reiniging met een watje vond ik de spray ook niet heel fijn. In eerste instantie voelde het na het aanbrengen wel fris en schoon maar daarna leek mijn huid toch vettig te worden. Toen ik dezelfde handeling op een droge plek op mijn hand deed, werd de huid juist heel zacht. Ik denk dus dat de huid op mijn gezicht net even te vettig hier voor is. Als verfrissende spray tussendoor had ik minder dat vettige gevoel, het was eigenlijk wel lekker. Wel vind ik dat je met sprayen veel product verspild. De druppels zijn vrij grof en je spuit altijd wat naast je gezicht.
De fijnste toepassing vind ik eigenlijk als fixing spray om mijn make-up wat minder poederig te laten lijken. De druppels zijn echt wel grof dus voor een hele nette en precieze make-up past het dan weer niet. Voor een dagelijks plamuurtje kan het prima.

 

Geen product van Lush waar ik lyrisch over ben (voor de verandering). Mijn huid lijkt er wat vettig voor te zijn en aan elke manier van toepassen zie ik wel een nadeel. Ik maak deze wel op want ik vind ´m niet slecht in gebruik. Ik zou ´m alleen niet opnieuw aanschaffen. Als je net als ik ook een wat vettere huid hebt zou ik eerder voor Eau Roma of Tea Tree Water gaan. Met een drogere of gevoelige huis is deze wellicht wel geschikt voor je. Het is immers niet voor niks één van de populairdere producten van Lush! Je vindt ´m voor €6,95/100ml in het vaste assortiment van Lush.
Wat is jouw favoriete product van Lush?
Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.