Beauty | Living Nature Blush “Warm Summer”

maart 10, 2016
Als ik moet kiezen wat mijn favoriete make-up product is dan vind ik dat heel moeilijk maar blusher komt in ieder geval in de top drie. Ik vind het zo veel doen voor mijn gezicht en probeer graag verschillende kleuren en soorten. Vandaag laat ik jullie een blusher zien van het bijzondere merk Living Nature uit Nieuw-Zeeland.

Ik probeerde al eerder wat van Living Nature maar dat waren verzorgingsproducten, de make-up is voor mij nieuw. Dit bijzondere merk maakt gebruik van de unieke planten die terug te vinden zijn in de rijke natuur van Nieuw-Zeeland. Meer over dit merk kun je hier lezen. Living Nature belooft met deze blusher een matte en subtiele blos die makkelijk op te bouwen is qua intensiteit.
Ondanks dat dat bruinige totaal niet mijn smaak is, vind ik het pigment zeer goed! Er komt een intense kleur van de blusher af die ook bijna niet meer van mijn arm af te krijgen was.
Op mijn gezicht valt de intensiteit nogal weg en is het wel heel subtiel. Ik kreeg de blusher wel heftiger aangebracht maar dan vond ik het te oranje worden, niet mijn kleur dit. Ik heb de blusher inmiddels bij mij moeder gedropt, zij is er erg blij mee en de kleur past goed bij haar huid!

Ondanks dat het niet echt mijn kleur was vind ik dit een prettige blusher in gebruik. Het pigment is goed, hij is mooi te vervagen en goed op te bouwen. De prijs is wel een tikkie fors; je betaalt bij Solobiomooi €27,50 voor dit doosje. Wel duur maar je hebt dan ook hoogwaardige ingrediënten en een bijzonder merk in huis.

Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.