Beauty | Lipcote Lipstick Sealer

februari 19, 2016
 
De ene lipstick blijft nou eenmaal beter zitten dan de andere. Soms vind je een perfecte kleur maar laat je ‘m toch liggen omdat de kwaliteit van het betreffende merk eerder tegen is gevallen. Voor dit probleem bestaat al zo’n 50 jaar een oplossing, ik had er alleen nog nooit van gehoord. Met de lipstick sealer van Lipcote breng je als het ware een topcoat over lipstick aan waardoor deze perfect blijft zitten, dat beloven ze ten minste.

Lipcote ziet er uit als een flesje nagellak en zo ruikt het helaas ook. In de ingrediënten is dan ook een ruime hoeveelheid alcohol terug te vinden, niet op te droge of kapotte lippen gebruiken dus. Het gebruik is makkelijk; je brengt je lipstick aan, dept ‘m af met een tissue en brengt nog een laagje aan. Hierna gebruik je een kleine hoeveelheid van de lipsealer en wacht je tot deze droog is dit duurt nog geen minuut. Gebruik écht een kleine hoeveelheid, anders druipt het over je kin; de substantie is erg dun.
Mijn lipstick is ietsje minder intens en een klein beetje mat maar heel erg veel verschil maakt de Lipcote niet qua kleur. Wel erg bijzonder vind ik dat het enorm brand na het aanbrengen, vrij heavy en dat is vermoed ik terug te leiden naar de alcohol. Het branderige gevoel is goed te doen alleen wel even wennen als je het niet verwacht.
Mijn lipstick bleef inderdaad wat langer zitten, ook na eten en drinken maar het is geen wereld van verschil. Een lipstick die normaal na een uurtje weg is blijf nu niet ineens een dag goed zitten. Je verlengt de levensduur van je lipstick dus een beetje maar een echt wonderproduct vind ik het niet. Ik had het idee dat het bij een lipstick die al goed bleef zitten van zichzelf ook beter tot zijn recht kwam. Niet heel bijzonder dus en voor die €6,75 zou ik ‘m niet opnieuw kopen. Lipcote is onder andere te koop bij John Beerens.
Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.