Beauty | Lavera Mineral Compact Powder

maart 26, 2016
Als ik iets belangrijk vind is het een mooie, matte huid. Ik vind het soms een hele kunt om mijn make-up mooi te fixeren zonder een poeder-effect te krijgen. Ik spray dan ook heel wat af met fixing spray maar een goede poeder die je niet té opvallend ziet blijft toch het fijnst. Ik heb al heel wat poeders geprobeerd en laat jullie vandaag deze bio én budget variant van Lavera zien.

De producten van Lavera worden gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten die zo veel mogelijk van biologische herkomst zijn. Er worden geen synthetische conserveringsmiddelen, geurstoffen of aroma’s gebruikt en de producten zijn niet getest op dieren. Ik gebruik niet persé alleen dierproefvrije producten maar ik vind het wel belangrijk om te benoemen én een absolute pré.
Magnesium, silicium en biologisch rijstpoeder zorgen voor een extreem fijne poederstructuur en een zeer natuurlijke finish op je huid. De poeder fixeert je make-up en matteert je huid zonder je poriën te verstoppen. Ik vind het altijd fijn om poeder aan te brengen met mijn grote kwast van Benecos (review vind je hier) en nog even na te vegen met een waaierkwast.
De poeder is inderdaad erg fijntjes, eigenlijk zo fijn dat ik me een paar keer afvroeg of er wel poeder op mijn kwast zat. Het effect is heel natuurlijk en mooi matterend. Ik vind het effect absoluut niet te poederig en de kleur “Ivory 01” past perfect bij mijn huid.
Een ontzettend prettig product wat eigenlijk precies doet wat er beloofd word. Wel vind ik deze poeder wat minder geschikt voor hele vette huidjes of hele warme dagen. De structuur is zo fijntjes dat ik op zweterige dagen echt een wat heftigere poeder nodig heb. Gelukkig is het in Nederland 3 dagen zomer en ben ik niet zo’n zweter. Ik gebruik deze poeder nu een paar weken met heel veel plezier en kan ‘m jullie ook absoluut aanrader. Je vind ‘m voor €10,95 bij Solobiomooi, niet extreem budget maar je doet er wel echt heel lang mee.
Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.