Beauty | Lavera Lipstick ¨Coral Flash¨

november 9, 2016
Tijd om jullie weer een lipstick te laten zien! Weinig lipsticks vind ik mooi staan, ik ben dan ook altijd op zoek naar mooie kleuren. Deze bio variant van Lavera lijkt door de naam wat oranje aan te doen, in de praktijk ´issie een stuk roder.

Het natuurlijke cosmeticamerk Lavera bestaat sinds 1987, ze proberen producten te maken die je niet alleen qua uiterlijk een extraatje geven, maar die ook je huid verbeteren. Alle producten van Lavera zijn huidvriendelijk, zo veel mogelijk biologisch en niet getest op dieren. Tot nu toe is mijn ervaring met de make-up van Lavera goed, zeker in verhouding met de lage prijsjes.

Deze lipstick belooft een intense kleur en een romige structuur die je lippen gezond houdt. In de ingrediënten vind je onder andere biologische roos, malve en limoenbloesem, deze ingrediënten bieden je lippen een milde bescherming en zorgen voor een zijdezacht resultaat.

De lippenstift voelt zacht en romig aan en geeft een intens en dekkend pigment af. De kleur vind ik erg mooi, niet zo oranje als ik gedacht had door de naam en dat is mijn geval positief.

Ook op de lippen voelt de lipstick zacht aan en is de kleur eenvoudig aan te brengen. Hij blijft niet fenomenaal lang zitten, droogt mijn lippen niet uit en voelt comfortabel aan.

Al met al een prettige, kwalitatieve lipstick in een kleur die voor veel mensen geschikt zal zijn. Ik vind ´m redelijk intens maar nog net geschikt voor dagelijks gebruik. Het comfortabele gevoel en het duidelijk verzorgende effect zijn voor mij grote pluspunten. Je vind ´m onder andere hier, voor €12,25.
Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.