Beauty | Lavera Eye Make-Up Remover

juni 25, 2016
Nadat ik twee flesjes van deze remover van The Body Shop had opgemaakt, besloot ik dat het tijd werd om een nieuw merk de kans te geven om mijn favoriete remover te worden. Ik ging voor de bio én budget variant van Lavera.

De remover belooft heel mild te zijn en niet te vlekken, de huid rondom je ogen is zeer gevoelig dus een milde formule is fijn. Natuurlijk moet de make-up wel verwijdert worden dus té mild heeft niet mijn voorkeur én ik kan best wat hebben qua heftige producten. De remover is vrij van alcohol, dierproeven én verzorgt naast het reinigen ook nog eens je huid.
Ik heb de remover met verschillende mascara’s gebruikt en ik moet eerlijk zeggen dat daar best wel wat verschil tussen zat. Mijn favoriete waterproof mascara ging amper weg helaas, andere fijne mascara’s die niet waterproof zijn werden prima verwijderd. In het begin prikte de vloeistof wel wat bij mij maar dat heb ik vaker als ik van remover wissel, inmiddels is het prikken weg en voelt de vloeistof prettig aan. Ondanks dat ik de olie remover die ik hier voor gebruikte erg prettig vond is een reiniger zonder olie toch ook wel lekker, het voelt een stuk frisser.
Ik zou deze remover dus deels aanraden, als je standaard waterproof mascara gebruikt zou ik ‘m niet kopen. Anders is het zeker een aanrader en een prima product, als ‘ie voor alle mascara’s zou werken zou ik groot fan zijn! Je vind ‘m voor €5,50 bij Solobiomooi. Deze webshop heeft een gigantisch assortiment aan biologische en natuurlijke producten en sturen mij regelmatig wat op om voor jullie te testen, mijn mening blijft uiteraard kritisch én eerlijk:)
Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.