Lavera Glossy Lips

Beauty | Lavera Bio Glossy Lips

september 11, 2016
Tijd voor weer een fijne review van een biologisch cosmetica product; Lavera Glossy Lips dit keer. De kleur Hazel Nude 12 is zoals de naam al zegt een nude kleur met een bruine ondertoon die vrijwel voor iedereen geschikt is.

Lavera Glossy Lips is volledig natuurlijk

De producten van Lavera zijn 100% natuurlijk, de ingrediënten zijn zo veel mogelijk van biologische afkomst en er worden geen synthetische conserveringsmiddelen, geurstoffen of aroma’s gebruikt. De producten zijn niet getest op dieren én glutenvrij. Over dat laatste had ik nooit zo nagedacht maar bij lipgloss kan dat natuurlijk wel een issue zijn.

De swatch

De lipgloss bevat biologische bloem boter, rose, mauve en linde. Deze ingrediënten voeden je lippen en zorgen voor een glanzend effect. Op de huidskleur valt de kleur best wel rood uit, op de lippen later is het een stuk natuurlijk, die zijn van zichzelf natuurlijk donkerder, Ook de kleine shimmertjes vallen hier op en de lipgloss voelt erg zacht aan.

Op de lippen

En hier de lippen, die ik overigens wel wat beter had mogen scrubben. Zoals je ziet een hele neutrale kleur die nét een beetje kleur geeft en een prachtige glans. Wanneer ik uit zoom vind ik de kleur voor mijn lippen nét iets te donker. Ik heb extreem dunne lippen en een donkere kleur of een glans die de lippen donkerder laat lijken bevordert dit niet.

Eindoordeel

Het product voelt ontzettend prettig aan en geeft een prachtige glans. Ookal vind ik ‘m bij mijn lippen niet passen, ik denk dat deze kleur voor heel veel mensen uitermate geschikt is. Hij blijft prima zitten en doet gewoon wat er beloofd word, fijn product! Ik wil zeker nog andere kleuren van deze variant gaan proberen. Je vindt ‘m bij Solobiomooi voor €8,45.

Wat vindt jij van de Lavera Glossy Lips in deze tint?

Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.