Beauty | Lancome Mega Review

december 11, 2016
Vandaag een review van meerdere producten van high end merk Lancome. Mijn eerdere ervaringen met Lancome zijn zeer goed alleen vind ik merk wel erg duur. Vandaag laat ik jullie een oogschaduwpalette, een remover, een crème, een lipgloss en een mascara zien.

Oogschaduwpalette
Dit doosje komt uit een proefpakketje en is dus niet zo in de winkel te koop, wel zijn de kleuren terug te vinden in andere paletten. Wel kan ik jullie natuurlijk de kleuren laten zien en wat vertellen over het pigment. Voor een fullsize palette met 5 kleuren betaal je ongeveer €50. 
Trendy, Camisole, Makeover, Backstage Pass, Vintage, Positive en Bikini Golden

De pigmentatie vind ik per kleur nogal verschillen, zo is Positive super aanwezig terwijl Trendy en Vintage wat meer wegvallen. De poeders voelen zacht aan, zijn niet poederig en blijven goed zitten.
Bi-Facil Oogmake-up Remover €29,95/125ml
Deze remover is uitermate geschikt voor gevoelige ogen maar is wel zo grondig dat ook waterproof make-up verwijdert word. De remover bevat geen olie, iets wat ik prettig vind. Bij olie heb ik vaak het gevoel dat mijn make-up uitgeveegd word in plaats van verwijderd. Deze remover voelt prettig en rustig aan en verwijdert mijn make-up volledig, heel fijn product.
Renergie Lift Crème €95/50ml
Deze crème belooft de huid gladder, steviger en strakker te maken. De textuur is luchtig en versmelt met de huid terwijl deze gehydrateerd word. Zoals ik gewend ben van de (peperdure) crèmes van Lancome is het een heel fijn product waar mijn huid goed op reageert. Mijn huid lijkt wat meer te stralen en de crème is niet vettig. Ik vind dit een geweldig product maar ik zou er nooit dit bedrag voor betalen.
Juicy Tubes Lipgloss €36,90
Deze extreem populaire lipgloss belooft je lippen super zacht te maken en ondertussen een mooie kleur en glans achter te laten. De kleur die ik probeerde heet ¨Tickled Pink¨, een neutrale, oudroze kleur.
Op mijn lippen komt de kleur goed overeen met mijn eigen lipkleur en zorgt het voor net wat meer tint, en een mooie glans. Ik ben geen fan van lipgloss maar vind deze glans wel mooi subtiel. Mijn lippen worden zoals beloofd lekker zacht en de gloss blijft lang zitten, fijn product maar net als de crème, niet zo´n bedrag waard wat mij betreft. 
Hypnose Star Mascara ca. €30
Deze mascara is inmiddels verbeterd tot de Hypnose mascara, een erg populair product. De mascara zou uitermate geschikt zijn om volume naar wens op te bouwen, zonder klontjes te creëren.
Hier heb ik twee laagjes aangebracht, de mascara houdt mijn wimpers mooi in de krul, is mooi zwart en veroorzaakt geen spinnenpoten of klonters.

Ook van dichtbij kun je zien dat het product nagenoeg geen klontjes veroorzaakt. Hele fijne mascara, op zich zou ik dit geld er wel voor over hebben, echter is mijn favoriet van Max Factor nog niet overtroffen en die kost de helft.

Al met al vind ik de producten van Lancome heel erg fijn alleen vind ik de prijzen niet in verhouding en voor veel mensen onbetaalbaar. Wat mij betreft zijn er zat andere merken van deze hoge kwaliteit die echt beter te betalen zijn. Wat mij betreft betaal je deels voor het merk en dat is niet iets waar ik graag mijn geld aan uit geef. Toch fijn om een tasje met deze luxe probeerproducten in huis te hebben.
Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.