Beauty | Kruidvat Skin Science Reinigingssysteem

december 15, 2015
Ik wilde al tijden een elektrische reinigingsborstel proberen en was dan ook erg blij dat onder andere Kruidvat nu met een betaalbare variant komt. Voor nog geen €20 heb je deze borstel ter grootte van een fixe tandenborstel in huis.

Een automatische reinigingsborstel reinigt een stuk dieper dan op de normale manier reiniger, door deze diepe reiniging worden crèmes en andere verzorgingsproducten beter opgenomen. Kruidvat bracht naast deze borstel ook nog een speciale lijn uit om met de borstel te gebruiken, met andere producten werkt het echter ook prima.
 In het doosje vind je een standaard, een beschermkapje en de oplader, de borstel laadt dus niet op in de standaard, zelf vind ik dit niet storen. De borstel zelf heeft de grote van een elektrische tandenborstel, lekker handzaam dus. De borstel is waterdicht, ideaal want dan kun je ‘m dus gewoon onder de douche gebruiken, voor mij een heel groot pluspunt.
Ik heb de borstel met verschillende reinigers gebruikt en ik krijg zelf het beste resultaat met een schuimende reiniger. Na gebruik voelt mijn huid heel erg zacht en ik heb echt het idee dat al mijn make-up verwijdert is. Als ik echt veel make-up draag dan gebruik ik de borstel eerst met een intense reiniger en daarna met een milde reiniger. Ze raden aan om de borstel 20 seconden op je wangen te gebruiken en 10 seconden op je kind en voorhoofd, ik doe zelf maar gewoon wat tot het schoon voelt, licht ook een beetje aan hoe vies mijn huid die dag is. Ik kan eigenlijk maar één groot nadeel aan de borstel bedenken; je moet de knop ingedrukt houden, het is niet een kwestie van aan en uit zetten. Ik vind dit zelf heel onhandig, de knop is ook vrij zwaar en het belemmert enorm het comfort.
Ik vind het een zeer prettige borstel die absoluut het geld waard is. Mijn huid voelt zacht aan en ziet er goed uit, die knop vind ik eigenlijk het enige nadeel. Verder een enorme aanrader!
Je vind ‘m bij Kruidvat voor €17,99, een navulborstel kost €3,99.

Update 20-12: Door de reactie van een van mij lezers kwam ik er achter dat de knop gewoon wat hardnekkig is. Als ik de knop héél stevig indruk dan blijft ‘ie inderdaad aan staan. Nu eigenlijk geen nadelen meer dus!

Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.