Beauty | Kiko Endless Love Lipstick “Passion Plum”

februari 11, 2016
 Ik ben helemaal geen enorme fan van lipsticks en koop er dan ook zelden een. Toen ik deze zag, móest ik ‘m hebben. De kleuren waren niet helemaal mijn ding maar ik vond de hartjesvorm zo geweldig dat ‘ie toch mee naar huis ging. Alleen al door de uitstraling is dit het perfecte Valentijnscadeau (voor jezelf). Dit is ook voor het eerst dat ik een product van Kiko review hier, reden genoeg om even mee te kijken dus!

Valentijnsdag is niet alleen voor geliefden maar ook voor het vieren van vriendschap. Kiko heeft hierom de collectie “Best Friends Forever” uitgebracht vol gezellige en kleurrijke limited editions. De uitstraling is perfect afgewerkt met een mooie verpakking en terugkomende hartjes, de producten hebben basic kleuren die voor veel mensen geschikt zijn. Eén van de limited editions is de “Endless Love” lipstick, verkrijgbaar in 6 kleuren, ik probeerde “06 Passion Plum”.
De lipstick heeft een mooie glans, een rijke kleur en een romige substantie. Het product is dermatologisch getest en bevat geen parabenen. Naast een mooie en intense kleur worden je lippen dus voldoende verzorgt en verzacht. De hoofdreden dat ik de lipstick kocht is de hartvorm van de stick zelf, geweldig bedacht en ik heb zoiets nog niet eerder gezien. Leuk ook dat het hartje weer terug komt in de zilveren huls.
Met een lichte swatch geeft de lipstick al vrij veel pigment af dus dat is veelbelovend. Later blijkt dat ik de swatch amper van mijn arm afgewassen krijg, hij blijft dus prima zitten! De lipstick voelt heel zacht aan en glijdt echt over de huid heen.
Ondanks dat ik donkere kleuren niet mooi vind bij mijn dunnen lippen vind ik het toch een mooie lipstick voor anderen. De pigmentatie is zeer goed, je lippen worden makkelijk bedekt en de structuur ziet er netjes uit. Ik heb gegeten, gedronken, en de lipstick bijna de hele dag opgehad en hij zit er nog steeds op, super kwaliteit dus. Wel zou ik aanraden om de lipstick met een kwastje aan te brengen, de hartvorm vind ik bij het aanbrengen niet heel praktisch.
Ondanks dat het mijn kleur niet is vind ik dit een goede lipstick, zeker voor die €5,90. Ik ken weinig lipsticks met zo veel pigment voor zo weinig geld. Aanrader dus en voor mij een hele goede eerste ervaring met Kiko!
Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.