Beauty | Innisfree Bamboo Sheet Mask

juni 19, 2016
Het is vandaag zondag, ik lig nog, of eigenlijk weer, in bed met het nieuwe seizoen van Orange Is The New Black. Als ontbijt heb ik drie bonbons naar binnen gewerkt, ik heb nog niet gedoucht maar wel een lekker maskertje genomen. Volgens mij heeft iedereen zo wel zijn vaste ontspan dingetjes op zondag of een andere vrije dag. Ik kan hier in ieder geval heel erg van genieten! Dit artikel gaat natuurlijk over het masker, het eerste sheet masker wat ik ooit gebruikte, en ik vertel jullie graag hoe dat bevallen is!

Ik kreeg het masker via Coos Shop, een webshop met kwalitatieve, betaalbare Europese en Aziatische beautyproducten. Alle producten in de shop zijn dermatologisch getest én dierproefvrij. De eigenaresse wilde met haar webshop Aziatische en andere lastig verkrijgbare producten naar Nederland halen, hierbij moeten wel alle producten aan haar hoge kwaliteitseisen voldoen maar toch betaalbaar blijven. Dit bamboe masker met kunstmatige zijde zou mijn huid optimaal hydrateren en verzorgen en zit vol natuurlijke ingrediënten voor een stralend huidje.
Ja, jullie mogen lachen, in de praktijk past zo’n masker natuurlijk nooit perfect. Het masker is flink doorweekt maar nog wel werkbaar, ik laat me vertellen dat het masker drie laagjes heeft zodat je het voedende effect extra lang aan blijft. In eerste instantie voelt het masker fris, ijskoud zelfs en lekker zacht en verzorgend. Ik vind het wel vrij storend dat mijn halve mond bedekt is maar, je kunt niet alles hebben, het masker blijft verder prima op zijn plek.
Na afloop brandt het rond mijn ogen en mond een heel klein beetje, daar had ik het masker ook eigenlijk weg moeten houden maar dat ging niet echt door de pasvorm. Verder voelt mijn huid ontzettend zacht aan en neem ik nog even lekker de tijd om de rest van de vloeistof in te laten trekken. Nóg een positief punt vind ik dat je niks af hoeft te wassen, bij andere maskers blijft er altijd van alles achter in mijn haar en dat is dit echt een stuk handiger. Ik kan jullie dit masker dan ook zeker aanraden, je vind ‘m hier voor €2,45.
Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.