I Heart Makeup

Beauty | I Heart Makeup Light and Glow

mei 28, 2018

Struinend in een kortingsbak van Kruidvat, trof ik dit leuke palette aan voor €3. Ik had volgens mij nog nooit iets van I Heart Makeup (volgens mij heet het nu I Heart Revolution, of andersom?) geprobeerd en kon dit schattige duo palette dan ook niet weerstaan! Hij was helaas al wel geswatcht in de winkel waardoor er wat verkleuring is, echt mensen; stop hiermee en gebruik gewoon de tester.

Verpakking

Qua verpakking is het net een chocoladereep, echt geweldig gedaan. I Heart Makeup heeft veel van dit soort chocoladerepen in het assortiment en dat maakt wat mij de producten al toffe verzamelitems, ik word er in ieder geval heel vrolijk van!

De inhoud

Dit leuke duo geeft je huid een mooie glow en zijn in principe beide te gebruiken als highlighter. Nou hou ik zelf wel van een glanzende blush en zou ik er eerder voor kiezen om de roze tint als blush te gebruiken en de lichte tint als highlighter.

De geur

Als ik het doosje open doe, ruik ik meteen een zoete, aardbei-achtige geur, nice. Ik ben niet per sé fan van mierzoete geuren maar vind het altijd leuk als een product wat extra´s heeft. Het doosje heeft een spiegeltje wat ´m handig maakt voor onderweg. Ik breng doorgaans blush en highlighter aan met een kwast maar even bijwerken onderweg doe ik gewoon met mijn vingers.

Swatch

Swatches

De swatches maken me eigenlijk meteen ook heel blij, mooi en precies wat ik verwacht had. Een goede glans die bij veel huidtinten zal passen en precies waar ik naar op zoek was voor de zomer.

Op mijn gezicht

Zoals je kunt zien op mijn gezicht vooral veel glow en een hele subtiele kleur, erg mooi voor een zomers make-upje!

Eindoordeel

Mooi product met een leuk prijsje en een prima kwaliteit. De kleuren vielen precies zo uit als ik verwachtte en passen goed bij mijn gezicht. Mijn eerste ervaring met I Heart Makeup is dan ook zeer positief en ik hoop in de toekomst zeker nog meer producten te gaan proberen! Je vind dit palette onder andere bij Beauty88, het kost daar €4,95 en er is ook een Bronze & Glow variant. Ik griste ´m dus uit een kortingsbak bij Kruidvat, wellicht zijn ze dus ik sommige filialen nog voor een klein prijsje te vinden.

Heb jij wel eens iets van I Heart Makeup geprobeerd?

Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

2 Comments

 • Nienke

  Ik vind dit merk altijd erg leuk, en heeft voor die prijsjes ook een prima kwaliteit. Vooral die linkse highlighter vind ik erg mooi!

  mei 30, 2018 at 6:15 pm Reply
  • Mira Ennen

   Jaa ik was echt positief verrast door de kwaliteit 😀

   mei 30, 2018 at 6:16 pm Reply

  Leave a Reply

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.