Beauty | HEMA Lip Lacquers

maart 12, 2017
HEMA komt met een flinke berg nieuwe lipproducten, zowel mat als glanzend. Ik ben team glossy en laat jullie met veel plezier de 6 nieuwe, intense en glanzende kleuren zien. Als je hier vaker komt weet je dat ik verre van getalenteerd ben als het op make-up aan komt, ik kan je alvast vertellen dat deze lacquers mooi zijn maar wel lastig voor de make-up sukkels onder ons. Ondanks dat ik onder die sukkels val, kan ik jullie natuurlijk nog steeds de kleuren goed laten zien, en oefening baart kunst.

Ondanks dat mat in 2017 nog steeds ¨gezien mag worden¨ (zeg ik dit echt?), is glanzend ook weer helemaal terug. Nou was glanzend voor mij nooit helemaal weg en vind ik een zijdeglans vaak mooier dan mat op mijn lippen. Naast 6 nieuwe glanzende kleuren heeft HEMA ook 6 matte kleuren en een lip primer uitgebracht.
De verpakkingen zijn ¨lekker HEMA¨, simpel. duidelijk, elegant en mooi als je het mij vraagt. Geen poespas, ik kan dat wel waarderen, op de dop zit een wit stickertje met daarop de naam van de kleur, meer heb ik niet nodig.
De applicator is in de vorm van een kwastje, dit zou er voor zorgen dat je makkelijk over je lippen heen glijdt en de kleur makkelijk kunt aanbrengen.
Hier de kleuren op een rijtje:
Burgundy, Purple, Red, Orange Red, Fuchsia, Pink.

HEMA is niet echt wild creatief gaan doen met namen maar eigenlijk vind ik dat wel lekker duidelijk; je weet meteen om welke kleur het gaat.
Burgundy, Purple, Red, Orange Red, Fuchsia, Pink.
Burgundy is een bruinrode kleur die mooi dekt en net als de andere kleuren een mooie maar subtiele glans heeft. Het aanbrengen vond ik best lastig, ik ben echt slecht in nette lintjes maar, het is gelukt. Zoals je kunt zien is het aan te raden op een lipliner te gebruiken, de kleuren lopen iets uit en het helpt je om wat netter te werken.
Ondanks dat ik roodtinten wat heftig vind om te dragen vind ik Burgundy mooi en draagbaar, zeker als ik in de zomer wat bruiner ben, denk ik dat het een prachtkleur zal zijn. Overigens zou Burgundy dé trendkleur van dit seizoen zijn, smeren dus maar.

Purple is een paarse kleur en echt een kleur voor gevorderden. De substantie lijkt wat dunner en de kleur dekt minder goed. Je kunt kiezen voor een subtiel effect of meerdere laagjes aanbrengen voor een intense kleur. Ik vind het pigment prachtig maar dit is niet mijn kleur.

Red is een klassieke rode kleur die ook wat dunner was en bij mij erg uit liep, lipliner vereist dus! Wederom een goede kleur met een lekkere dekking.
Orange Red vind ik maar licht verschillen van Red, ik kan me voorstellen dat als je veel rood draagt, deze twee meer voor je verschillen. Ik vind ´m net wat subtieler en minder fel dan Red dus zou eerder voor de, Orange Red dus, gaan.
Fuchsia is een lekkere roze kleur met een fel toefje. Ik vond deze weer vrij dun en net iets minder dekkend dan veel andere kleuren maar wel mooi, lekker basic roze.
Pink spreekt me nog wat meer aan dan Fuchsia omdat ´ie net wat minder fel is. Dit was de laatste kleur die ik aan bracht dus mijn talent qua strak aanbrengen was toen wel op gebruikt. Samen met Burgundy (de eerste) is dit denk ik wel mijn favoriet.
Al met al 6 prima kleuren die een fijne glans hebben, niet plakken en comfortabel aanvoelen. Je voelt geen plakkaat op je lippen, ze drogen niet uit en het product blijft zeer goed zitten. Als je echt fanatiek gaat eten of drinken; wel even bijwerken.

Ik ben er blij mee, vooral met Burgundy en Pink. Ik hou wel van glans maar niet van dat hele glossy en dit is voor mij echt een fijne middenweg tussen supershiny en normaal. Als ik echt per se een nadeel moet bedenken; ze lopen wat uit dus een lipliner is eigenlijk onmisbaar als je ze optimaal mooi wilt houden. Verder topproducten met fijne kleuren, je vind ze vanaf heden bij HEMA voor €4,50.
Hou jij meer van mat of van glossy?
Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.