Beauty | H&M Smoky Nudes Eye Colour Palette

augustus 19, 2015
Naast de lipscrub waarover jullie gisteren konden lezen kreeg ik ook nog een prachtig oogschaduw palette binnen van H&M, zo mooi! Ik ben in ieder geval super enthousiast over de verpakking en probeerde het product met veel plezier uit.

Prachtig dat zwart en die ronde hoekjes. Nadeel is wel dat deze verpakkingen niet schoon te krijgen zijn en stofjes aan lijken te trekken. Drama voor foto’s maar het gaat om de inhoud niet;)

Het palette heeft 9 kleurtjes waarmee je zowel een nude als smoky look kunt maken. Je kunt afwisselen tussen heftig en subtiel. Ik ben sowieso fan van dit soort kleurtjes, beetje saai maar ik vind het toch echt het mooiste staan!
Ik vond de kwaliteit van H&M altijd medium en zie toch echt wel wat verbetering in de swatches, zeker bij de donkere kleuren. Nog niet helemaal geweldig, ik had eerlijk gezegd wat meer verbetering in de kwaliteit verwacht.
 Ook al is de pigmentatie niet fantastisch, je kan er prima mee werken de kleuren komen echt mooi en subtiel uit op je ooglid. Wel vind ik dat veel kleurtjes erg hetzelfde zijn, wat meer afwisseling qua tinten had ik leuker gevonden! Nog een nadeeltje, ik had graag een kwastje gezien! Verder vind ik het palette ideaal voor onderweg en om bij te werken, zeker door het spiegeltje, met kwastje erbij was het perfect geweest:)
Prima palette voor dagelijks gebruik, aanrader als je van subtiel houdt:)
 Je vind ‘m voor €12,99 bij H&M.
Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.