Beauty H&M Clean Canvas Lip Scrub

augustus 18, 2015
 
Vanaf het moment dat het nieuws over de nieuwe beautyproducten van H&M kwam was ik nieuwsgierig. Toen het vlak voordat ik naar Roemenië vertrok dan eindelijk zo ver was moest ik natuurlijk meteen wat bestellen. Toen ik afgelopen vrijdag thuis kwam lag mijn pakketje met onder andere deze lipscrub op mij te wachten:)

Ik ben trouw fan van de lipscrubs van Lush maar wilde toch een keer iets anders proberen.
H&M vernieuwde onlangs het volledige assortiment beauty producten, zowel de formules als de verpakkingen werden aangepakt en er zitten ontzettend veel mooie producten tussen!
De verpakking is helemaal mijn ding, de uitstraling is luxe, simpel en helemaal mijn smaak. Qua informatie mag de verpakking van mij nog wat uitgebreider, de ingrediënten staan er wel op maar welke smaak de lipscrub moet voorstellen kan ik nergens vinden. 
Hij is wel wel oke maar wel totaal anders dan de scrubs van Lush. Deze scrub heeft weinig korreltjes en is dus zeer mild, net wat je fijn vind, ik vind een grove scrub altijd wel prettig. Hij voelt olieachtig aan met een beetje korreltjes, je lippen zijn enorm verzorgd en een beetje gescrubd. Normaal breng ik na het scrubben nog een lippenbalsem aan, dat vind ik bij deze niet nodig. Het scrubgebeuren mag van mij nog wel wat meer, het oliegebeuren vind ik heel prettig, dat heeft Lush dan weer wat minder.
Als je van milde scrubs houd, een absolute aanrader! Je vind ‘m bij H&M voor €7,99.
Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.