Beauty | Golden Rose Lipstick, Lipgloss, Oogschaduw & BB-Cream

juli 9, 2016
Ik had al eeuwen een oogschaduw van Golden Rose liggen om te reviewen, toen ik van Golden Rose ook nog drie producten kreeg om uit te testen, besloot ik dat het tijd was voor een review van alle vier de producten tegelijk:) Ik testte een lipstick, een lipgloss, een oogschaduw en een BB-cream.

Het Britse merk Golden Rose is super makkelijk in Nederland verkrijgbaar via www.goldenroseshop.nl. Golden Rose heeft een super luxe uitstraling, een doorgaans hoge kwaliteit én lage prijsjes:) Ik probeerde heel lang geleden al een keer een lipstick van dit merk en, ondanks dat die mij totaal niet stond, was de kwaliteit echt geweldig. Het was trouwens dezelfde soort lipstick als in deze review alleen dan een ander kleurtje:)

Deze BB cream belooft een perfect uitziende huid met een gezonde gloed. De lichte textuur van de crème zou het aanbrengen makkelijk maken en bevat SPF 25. Ik zal maar meteen zeggen dat de kleur voor mij echt veel te oranje is, dit was overigens de kleur medium, er zijn nog drie lichtere kleuren en twee donkerdere. De textuur is licht en fijn, de kleur smelt mooi samen met de huid en is flink dekkend voor een BB-cream. Onderaan dit artikel vind je swatches en een foto op mijn gezicht, de crème is dus prima bevallen, alleen niet de juiste kleur.
Ik probeer deze lipstick in de kleur “05”, in totaal zijn er 34 (!) kleuren verkrijgbaar. De lipstick heeft een hoge pigmentatie, een matte fluwelen uitstraling en geen uitdrogend effect. De vorm van deze lipstick vind ik super fijn met het aanbrengen, ondanks dat de lipstick mat is, voelt de formule prettig aan op de lippen en krijg je niet van die “uitdroogrimpels”.
De kleur staat me echt totaal niet maar blijft wel muurvast zitten, de swatch op mijn arm zat er na het douchen nog en ook op je lippen gaat de kleur echt uren mee. Toch jammer dat die roodtinten mij totaal niet sta, gelukkig kan ik hier vast iemand ander blij mee maken want het is echt een top lipstick:)
Deze prachtig vormgegeven oogschaduw belooft een subtiele kleur met een glitterend effect. Ik was zeer benieuwd naar de uiteindelijke kleur omdat dat door het marble effect een beetje onduidelijk is, het is in ieder geval prachtig om te zien! De oogschaduw is verkrijgbaar in 30 kleuren, deze kleur valt zilverblauw uit, onderaan dit artikel vind je een swatch en het product op mijn oogleden.
Dit product belooft een combinatie te zijn van gloss en lipstick, het product is dekkend en langhoudend. In de praktijk snap ik direct wat ze bedoelen, de gloss is vrij dik voor een gloss en lijkt inderdaad een beetje op een combi met een lipstick. Er zijn 23 kleuren verkrijgbaar, ik probeerde kleur “17”. De lipstick voelt fijn aan op de lippen, niet super plakkerig en blijft prima zitten, na eten en drinken is bijwerken wel aan te raden. Hij ruikt lekker nostalgisch zoet en smaakt ook een beetje zoet, én credits voor de originele verpakking!
De lipstick, de lipgloss, de oogschaduw en de BB-cream. Hier kun je al goed zien dat alle producten goed gepigmenteerd zijn en een intense kleur hebben!

 De producten zijn allemaal fijn in gebruik en van goede kwaliteit, helaas zijn niet alle kleuren super geschikt voor mij. Zo zie je bijvoorbeeld dat de BB-cream bij mijn haargrens en wenkbrauwen echt oranje uitkomt, dit kreeg ik echt niet goed weggeblend omdat de kleur gewoon te donker is voor mijn huid. De lipgloss is eigenlijk het enige product wat ik echt goed vind staan bij mijzelf, ver vind ik alles qua kwaliteit top.

Helaas dus geen super positieve review omdat de producten niet echt bij mijn huid en mijn smaak passen. Qua kwaliteit heb ik echter niks aan te merken op Golden Rose en zeker voor deze lage prijsjes kan ik de webshop zeker aanraden:)
Heb jij al wel eens iets van Golden Rose gebruikt?
Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.