Beauty | Etos Festival Essentials

mei 15, 2016
Het festivalseizoen is inmiddels voorzichtig aan een beetje begonnen. Her en der is er al een festivalletje te vinden en het weer lijkt ook redelijk mee te zitten. Ik was vrijdag tot mijn grote plezier eventjes te vinden bij de Rollende Keukens maar een muziekfestival ga ik ook niet uit de weg, zeker niet als het mooi weer is. Etos selecteerde een aantal producten uit hun eigen collectie waarmee je het festivalseizoen sowieso op je mooist overleefd, ik laat jullie er vijf zien én maakte zelfs een look;)

Ik ben vooral van de basic make-up, voornamelijk omdat ik er geen reet van kan, maar op een festival mag het allemaal wel wat opvallender. Belangrijker nog is dat het allemaal top blijft zitten en dat je er een beetje zomers uit ziet. Niemand wil mojito’s atten en shirtloze mannen bekijken met een wit wintergezichtje toch (ik woon overigens al jaren braaf samen en drink geen alcohol, maar jullie snappen het idee)? Anyway, ik probeerde een mascara, een lipcolor, een fixing spray, een bronzing primer én een vrij heftig oogschaduwpalette!
Hydrating Fixing Spray €4,99
Fixing spray is iets wat ik nog niet heel lang gebruik maar ik kan echt niet meer zonder. Ik vind het ideaal om het poederige effect tot een minimum te beperken en ik heb het idee dat mijn make-up écht langer goed blijft. Deze spray houdt niet alleen je make-up langer mooi maar zorgt ook voor een vochtboost voor een mooie verzorgde huid. Deze versie sprayt lekker breed uit zodat de mist goed over je gezicht verdeelt word en hij voelt prettig aan op mijn gezicht, fijn product!
Go Chaotic Eyeshadow Palette €6,99
Nou, ik zal eerlijk zeggen; ik moest wel even slikken toen ik deze binnen kreeg. Ik ga altijd heel veilig voor bruin of nude of in een heftige bui grijs en dit is wel even wat anders. Ik had eerst ook geen flauw idee wat ik ging doen maar na het nodige advies van mensen die er wel verstand van hebben vond ik het eigenlijk toch wel leuk om dit kleurrijke palette te testen. 
Ik was direct zeer onder de indruk van het pigment, zo ontzettend goed! De kleuren poederen een klein beetje maar zijn goed werkbaar en de kleuren knallen echt van je huid af, erg mooi.
Ik wilde iets maken wat wel feestelijk was maar ook bij mij paste. Ten eerst heb ik nul talent als het op oogschaduw aan komt, ten tweede zitten mijn oogleden in de weg dus meerdere kleuren is lastig en ten derde zou ik niet zo snel met meerdere felle kleuren op mijn ogen naar buiten gaan. Ik heb dus met een heel dun kwastje de paarse oogschaduw als een eyeliner aangebracht en dat effect vind ik eigenlijk best wel leuk. De oogschaduw werkte goed mee en bleef mooi zitten rondom mijn ogen. Op een festival zou ik met een wattenstaafje nog wel wat primer aanbrengen zodat het écht goed blijft zitten.

 Etos All In One Mascara €6,99
Deze mascara belooft alles in één; lengte, volume, krul én mooie gescheiden wimpers. Het borsteltje heeft een beetje gekkige onregelmatige haartjes en de substantie lijkt redelijk dik. De mascara houdt mijn zware wimpers redelijk goed in de krul en heeft een intense zwarte kleur. Ik ben redelijk tevreden over deze mascara maar ik vind ‘m wel snel klonterig worden, niet te veel laagjes aanbrengen dus!

Hier dus een soort van “look”, ik vind dit al vrij goed gelukt voor mijn doen. De Bronzing Primer (€5,99) vind ik een erg mooi effect geven. Je lijkt net wat meer zongebruind onder je foundation en het geeft een mooi egaal effect, mijn nieuwe favoriete primer! De lipkleur is de Lipcolor Long Lasting in Warm Coral (€4,99), deze vind ik echt ontzettend vrolijk en zomers en hij blijft extreem lang zitten op mijn lippen!
Ik vond dit een van de leukere reviews die ik de laatste tijd gemaakt heb. Het oogschaduwpalette was een echte uitdaging en naar de primer was ik ontzettend benieuwd, deze gaf zo’n mooi effect en is ook echt mijn favoriet van de 5. De mascara en de spray vind ik beide prima en lekker in gebruik. De lipkleur is mooi zomers én perfect bestand tegen het eten van een ijsje (of twee). Fijne producten voor de aankomende, hopelijk lange, zomer en vanaf heden verkrijgbaar bij Etos.
Wat is jouw favoriet?
Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.