Beauty | Dr van der Hoog Amazing Avocado Masker

november 6, 2016
Maskertjes gebruik ik zeer regelmatig, meestal twee keer per week, als ik ook mijn haarmasker aanbreng voor het wassen. De maskers van Lush zijn groot favoriet en gebruik ik, vanwege de houdbaarheidsdatum het meest. Nu vond ik het weer eens tijd om wat anders te proberen en ging ik voor dit verzorgende masker met Avocado.

Dit romige masker voedt je droge huid en een vermoeide huid knapt er zichtbaar van op, volgens van der Hoog dan. Door de toevoeging van avocado-extract en zuiver kaolien wordt je huid diep gereinigd en gestimuleerd. Door de juiste samenstelling van ingrediënten wordt je natuurlijke huidbalans niet verstoord.
Op de ingrediëntenlijst vind ik echter ook parfum en alcohol terug, ik heb daar zelf nooit zoveel last van maar met een gevoelige huid zou ik niet meteen voor een dikke laag gaan. Ik vraag me trouwens af waarom ze parfum hebben toegevoegd, het masker stinkt naar mijn mening flink, maar wel met een vleugje avocado. Qua hoeveelheid is het zakje erg ruim, je kunt er wel drie keer mee doen, overigens is het gewoon een kwestie van smeren, 10 minuutjes hard laten worden en intrekken.
Het masker voelt prima aan, lekker zacht en niet branderig. Na afloop voelt mijn huid prima verzorgd aan en net wat zachter dan normaal. Het is geen masker die mijn huid een enorme boost geeft maar wel een fijn extraatje. Aan de ene kant een aanrader want hij werkt prima, aan de andere kant niet echt, het is gewoon weinig bijzonders. Je vind de maskers van Dr van der Hoog onder andere bij Holland & Barret (ook online) voor €2,69. Op diverse webshops zijn ze voor een stuk minder te koop, de van mij viste ik bij Big Bazar of Action uit een bak voor ongeveer €1.

*Dit artikel bevat affiliate links.

Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.