Beauty | Dr. Organic Virgin Olive Oil Face Scrub

oktober 13, 2015
Ik kan niet zonder gezichtsscrub en gebruik het iedere week, meestal meerdere keren. Ik vind het een fris en school gevoel geven en scrub altijd een beetje extra over een puistje omdat ik het idee heb dat die dan sneller weggaat. Mijn scrubje van The Body Shop was op en ik zocht deze variant uit bij De Tuinen. Ik had al veel positiefs gehoord over Dr. Organic dus was zeer benieuwd of het mij ook zo zou bevallen.

De scrub bevat biologische olijfolie, dit heeft een extreem hydraterende werking op de huid. De scrubdeeltjes zijn gemaakt van vulkanische lava en olijfpitpoeder. Deze combi zorgt voor het verwijderen van vuil en onzuiverheden maar ook voor voeding en hydratatie. Alle producten van Dr. Organic bevatten geen kunstmatige kleur- en geurstoffen of parabenen.
Een gezichtsscrub hoeft voor mij niet super mild te zijn omdat ik hou van het schone gevoel wat een iets grovere scrub mij geeft. Hij mag ook weer niet te agressief zijn omdat ik ‘m wel meerdere malen per week wil gebruiken. Zoals je kunt zien is de scrub erg “crèmig” en bevat het product niet heel veel zichtbare scrubdeeltjes.
In eerste instantie dacht ik dat ik ‘m te mild vond omdat er te weinig scrubdeeltjes in zaten. Echter bleek dat reuze mee te vallen, er zitten zowel kleine als grotere scrubdeeltjes in en ook de kleine zijn best “scherp”. De scrub geeft een prettig en schoon gevoel maar ook een zacht en verzorgd huidje door de crème-achtige substantie en verzorgende bestanddelen die daar in zitten.
De geur is redelijk neutraal, die heel olijfachtig maar een beetje zoals die groene Griekse zeepjes als jullie weten wat ik bedoel? Je hoeft in ieder geval niet bang te zijn voor een heftige en overdadige olijfgeur.
Al met al een fijn scrubje die precies doet wat de verpakking zegt, zeker voor de winter vind ik dit echt een aanrader omdat je huid ook goed verzorgd wordt. Je vind ‘m bij De Tuinen voor €8.99.
Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.