Instagram Slider

opgemaakt video

Beauty | De tweede opgemaakt video staat online!

augustus 10, 2019

Nog niet zo lang geleden plaatse ik de eerste opgemaakt video met daarin allerlei producten en mini reviews. Gisteren kwam de tweede editie alweer online en die kun je hier onder bekijken!

Opgemaakt

Ik laat  weer alles zien wat ik de afgelopen periode opmaakte, inclusief een mini review natuurlijk. Een aantal producten maakte ik niet op maar doe ik weg omdat ze tegen vallen, ik vertel uiteraard ook waarom. Alle linkjes naar eventuele reviews en verkooppunten kun je in de beschrijving onder de video vinden op Youtube. Uiteraard maak je me ook ontzettend blij met een like óf door je te abonneren op mijn kanaal.

Thanks!

Super bedankt voor het kijken van de video. Voor alle linkjes naar de producten: klik hier. Ik wil ook iedereen die de afgelopen weken feedback heeft gegeven op mijn video´s bedanken, zo fijn dat jullie die moeite nemen. Ik heb handige feedback gehad waar ik ook echt wat mee kan en ik kijk er naar uit om elke video weer een klein beetje beter te maken dan de video daar voor. Volgende week komt er hoogstwaarschijnlijk weer een Blog Academy video online, laat dus vooral een reactie achter als je daarin een bepaald onderwerp wilt zien.

Kijk jij graag naar een opgemaakt video of liever een artikel?

Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en GooglePrivacy PolicyenServicevoorwaarden toepassen.