Beauty | Lush Cosmetic Warrior Vers Gezichtsmasker

augustus 7, 2017
 Ik had weer 5 lege potjes van Lush, wat betekende dat ik een gratis masker mocht gaan uitzoeken. Inmiddels heb ik ze bijna allemaal geprobeerd maar deze, Cosmetic Warrior, had ik nog nooit meegenomen. De werking leek me altijd wel fijn maar de geur vond ik matig, nu bleek dat deze in de winkel nog oke lijkt door de aanwezigheid van alle andere Lush geuren.

Cosmetic Warrior is een zacht masker dat je huid in balans brengt met antibacteriële tea tree en reinigt met verse knoflook. Verse groene druiven zorgen voor nog meer reiniging en verkoeling en honing, Chinese klei en eieren zorgen voor een super zacht en schoon eindresultaat.
Over het algemeen vind ik tea tree goed werken, knoflook kende ik nog niet in verzorgingsproducten, ik was dus benieuwd. Ik stelde me een masker voor met een medium geur, maar waar mijn huid wel lekker van zou opknappen.
Niks bleek minder waar. Ik weet niet of meer mensen hier last van hebben maar ik kan de geur op mijn gezicht echt niet verdragen. In het potje lijkt het nog te doen maar op mijn gezicht vond ik het echt niet oke en was het ontspannende effect van een maskertje echt wel weg. De geur ruikt naar knoflook in combinatie met iets wat ik niet kan plaatsen maar wat het niet echt beter maakt zeg maar. Nu zou ik me nog wel over de geur heen kunnen zetten, als dit masker voor mijn huid fantastisch werkte maar ook dat is niet noemenswaardig. Mijn huid voelt wel heel lekker zacht maar er zijn maskers van Lush waarna mijn huid echt veel schoner voelt.
Nu ben ik groot fan van Lush en komt het zeer zelden voor dat een product me niet bevalt, eigenlijk doen de producten altijd wel wat ze beloven en durf ik er bij Lush vanuit te gaan dat ze iets niet zomaar in de schappen hebben liggen. Ik wil dit masker dan ook niet compleet afraden, het kan zijn dat je de geur prima te doen vind en dat jouw huid er wel enorm goed op gaat, het is alleen absoluut geen masker dat bij mij past.
Voor mij niet voor herhaling vatbaar dus, en ik wil jullie nog steeds mijn ultieme favoriet ¨Brazened Honey¨ aanraden als je een boost voor je huid nodig hebt. Verder zou ik je zoals altijd adviseren je masker in de koelkast te bewaren, te delen met een huisgenoot omdat je anders de helft weg kan gooien of het in te vriezen. Mocht je Cosmetic Warrior willen proberen, deze zit gewoon in het vaste assortiment van Lush en kost 5 lege verpakkingen van Lush, of €11,50.
Wat is jouw favoriete masker van Lush?

Meer Lush reviews lezen?
Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.