Beauty | Clinique Just Browsing Brush-On Styling Mousse (Wenkbrauwen)

september 24, 2015
Wenkbrauwen blijven toch een dingetje; ik vind het moeilijk om ze mooi te krijgen maar besef me wel dat het stukken mooier is als ik er iets in smeer. Tot op heden was ik zeer tevreden met bij wenkbrauwproduct van Oriflame, deze was bijna op en ik wilde toch graag een keer wat anders proberen. Nu ben ik al jaren fan van Clinique en zij brachten vorige maand een nieuw wenkbrauwproduct uit, ideaal testmoment dus!

Mooie, strakke wenkbrauwen in één beweging. De NIEUWE Just Browsing Brush-On Styling Mousse is de perfecte oplossing voor sprekende wenkbrauwen die er de hele dag goed uitzien – zonder geknoei, zonder gedoe. De innovatieve gelmousse-formule kleurt en modelleert zelfs de meest onhandelbare wenkbrauwen, waardoor ze er onmiddellijk voller en dikker uitzien.
Bovenstaande beschrijving komt van de site van Clinique. Nou zijn mijn wenkbrauwen niet echt moeilijk of onhandelbaar maar ik vind ik het wel fijn om wat kleur toe te voegen en ze een beetje te verzorgen. Ik koos de middelste kleur van de drie; Deep Brown, ik ging expres niet voor de meest lichte omdat die vaak een beetje rossig uitvallen.
 Zoals je ziet ‘issie vrij donker en kan het bij mij net wel/net niet. Het product is van hoge kwaliteit maar dat heeft ook een nadeel; ieder foutje is zichtbaar en lastig weg te halen. Op de bovenste foto zagen jullie het mini kwastje al; dat ding is echt fantastisch. Door het fijne formaat kun je overal makkelijk bij en knoei je niet zo snel op je huid, ideaal om nauwkeurig mee te werken.
Wel dacht ik in eerste instantie dat ik een tester had ontvangen, wat een mini tubetje zeg!
Ik ben er niet helemaal over uit of ik dit product nou aan wil raden, het heeft een aantal voordelen maar ook zeker een aantal nadelen, even op een rijtje:

Pluspunten
– geweldig klein kwastje
– goede dekking
– blijft lang zitten
Minpunten
– prijs/grootte verhouding
– weinig kleuren om uit te kiezen
– voor mijzelf te donker
Lastig dus; als Clinique met een breder scala aan kleuren komt waar ook een kleur voor blonde mensen zonder rossige gloed in zit dan ben ik al een stuk positiever. Ook vind ik €19 echt heel erg veel geld voor deze miniverpakking van 2 ml. Verder is de dekking geweldig, net als het borsteltje maar bevalt deze kleur mij gewoon niet echt.
Tot nu toe gebruik ik het borsteltje van Clinique in de wenkbrauwgel van Oriflame, perfecte combi;)
Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.