Beauty | Clinique High Impact Mascara

april 7, 2016
Qua mascara ben ik best wel veeleisend. Of nouja, niet ik, maar mijn wimpers wel. Mijn wimpers zijn erg zwaar waardoor het niet met alle mascara’s lukt om ze overeind te houden. Ik vind het belangrijk dat mijn wimpers een mooie krul hebben of in ieder geval omhoog staan zodat ik een beetje een wakkere blik heb. Voor het artikel van vandaag probeerde ik de High Impact mascara van Clinique!

Clinique belooft met deze mascara een luxe uitstraling en een effect waar je niet zonder meer gaat kunnen. De mascara is getest door oogartsen en belooft je ogen niet te irriteren.

Het borsteltje is verder niet heel bijzonder, wel vind ik meteen opvallen dat de substantie een stuk dunner is dan ik gewend ben van mascara. Verder is het geen fancy mascara met bijzondere eigenschappen. Er word veel volume, lange wimpers en een lange houdbaarheid beloofd.

 Zie hier op mijn wimpers. Dit zijn 3 laagjes en het effect is redelijk subtiel. Er komt weinig product van het borsteltje af. Mijn hangende oogleden beginnen trouwens steeds meer een issue te worden. Op deze foto hou ik serieus mijn wenkbrauwen een soort van omhoog en nog is mijn ooglid volledig overlapt. ‘s Ochtends lijkt het wel wat meer te zijn en ik merk dat ik na het maken van dit soort foto’s altijd iets te vaak naar de site van de Bergman kliniek surf;)

 Zoals je op de foto al kon zien valt het effect nogal tegen. In het begin leken mijn wimpers mooi gekruld te blijven maar ze zakten vrij snel weer naar beneden. De hoeveelheid volume zou ik nog wel aankunnen als ze goed omhoog bleven maar dat is helaas niet het geval. Voor mensen met lichte wimpers die graag een subtiel effect willen is dit een prima mascara, anders absoluut geen aanrader. De mascara kost €23,50 en is te vinden bij vrijwel alle parfumerie zaken.

Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.