Beauty | Clinique Cheek Pop “Heather Pop”

februari 20, 2016
Dit product stond al tijden op mijn verlanglijstje en is nu eindelijk in mijn bezit! Ik hoef vast niet uit te leggen waarom ik deze blusher zo graag wilden hebben; het design is zo prachtig! Jullie zagen deze week al een wat minder positieve review van Clinique voorbij komen, vandaag laat ik jullie zien of deze blush beter bevalt!

 De blusher belooft een natuurlijk effect; alsof er iemand net in je wangen heeft geknepen, lekker subtiel dus. Het product is gemaakt volgens een speciale techniek waardoor de poeder extra lang op je huid blijft zitten. Bij deze techniek word de blusher eerst als vloeistof in het vormpje gegoten en daarna voorzichtig gebakken; dit zorgt voor een lichte textuur die zich goed aan je huid hecht.

“Heather Pop” is een vrij basic roze kleur met een hele lichte glans. Ik hou zelf altijd wel van dit soort kleuren als blush en volgens mij is dit ook een kleur die voor veel huidtinten geschikt is.
Op mijn gezicht vind ik ‘m eigenlijk een beetje tegenvallen; hij is wel heel subtiel. Hij veegt mooi uit, blijft heel goed zitten maar is niet heel erg zichtbaar. Ik heb flink wat lagen aangebracht en het blijft echt een subtiele blos. Voor mij mag het wel ietsje opzichtiger maar neutraal is het in ieder geval wel. Misschien dat deze kleur bij mij gewoon een beetje weg valt en dat een andere tint beter zichtbaar is.

Deze blusher is voor mij helaas wat te subtiel en daardoor niet praktisch voor dagelijks gebruik. Ik wil ‘s ochtends snel klaar zijn en niet 6x lagen aan hoeven brengen. Hij blijft bewaart voor de dagen dat ik wat meer tijd heb want de verpakking is té mooi om niet in mijn make-up la te stoppen. Of ik het product aan zou raden weet ik niet; ik zou zeker eerst even de kleuren op je wang testen voor je deze aan schaft om te kijken hoe het effect bij jou uit valt.

Officieel zijn de Cheek Pops alleen online te koop voor €25, maar ik heb ze sowieso al op het vliegveld zien liggen en volgens mij ook ooit in de Bijenkorf, ik twijfel aan mezelf nu haha. Kijk vooral even bij jouw Clinique verkooppunt of als je de volgende keer gaat vliegen!

Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.