Beauty | Catrice Multi Review

oktober 29, 2017
Al een tijdje lagen deze 5 producten van Catrice op mij te wachten, maar van testen kwam het niet echt. Eindelijk probeerde ik deze simpele en stijlvolle producten nu uit, en laat ik je zien hoe ze bevallen. Je vind in deze review een lipstick, een mascara, een contouring stick, een bronzing poeder en een nagellak.

Catrice bracht deze producten samen om na de zomervakantie een perfecte en complete ¨Back to Work-look¨ te creëren. Inmiddels is zelfs de herfstvakantie alweer voorbij, maar vind ik deze producten nog steeds zeer geschikt. Je kan er mee gaan voor een subtiele en eenvoudige look, of de producten wat heftiger aanzetten voor een meer feestelijke en opvallende uitstraling.
Ultimate Mat Lipstick €3,99
Deze lipstick belooft het ultieme matte effect op je lippen en een intense en makkelijk te verdelen kleur. De romige textuur zorgt, ondanks de matte uitstraling, voor een aangenaam gevoel op je lippen en droogt ze niet uit. Ik probeerde kleur ¨030 Rouge Lala¨.
In eerste instantie dacht ik dat ik dat dit totaal niet mijn kleur zou zijn, zoals meestal bij rood. Dat bleek in de praktijk best mee te vallen (zie foto onderaan). Het effect is iets minder mat dan ik verwacht had maar prachtig intens en echt heel erg goed dekkend. Hij voelt zacht en romig aan en wat mij betreft heeft Catrice met deze lipstick weer een enorm succes te pakken.
Sun Lover Glow Bronzing Powder €4,99
Als je in deze winterse tijden een zongebruinde uitstraling wilt, dan is deze poeder je beste vriend. Deze zachte gebakken poeder bevat licht reflecterende pigmenten en past zich gemakkelijk aan aan ieder huidtype. Ik probeerde deze in kleur ¨010 Sunkissed Bronze¨.
Mooie poeder, mooie kleur die niet te donker is en makkelijk op te bouwen qua intensiteit. Ik heb niks aan te merken op dit product, het is alleen geen product die bij mijn make-up routine past. Wellicht dat ik ´m in de zomer zou gebruiken voor een extra gebronsde uitstraling, voor nu vind ik het effect niet bij mij passen. Ook dit effect is op de foto onderaan op mijn gezicht te zien.
Prima and Fine Contouring DUO Sticks €4,59
Dit duoproduct van Catrice is te gebruiken voor zowel contouring als voor highlights. De donkere tint geeft je diepte en de lichte kleur zorgt voor een mooie highlight. De crèmige textuur maakt het een makkelijk product om aan te brengen en te blenden. Deze variant heet ¨020 Medium Skin¨.
Allereerst vind ik het fantastisch dat ik met één product kan contouren én highlighten, ik hou van multifunctionele producten. De bronzer vind ik mooi en fijn uit te blenden (foto onderaan). De highlighter vind ik oké, ik ben toch echt meer fan van een poeder highlighter bovenop mijn foundation.

 

Brown Collection Nail Lacquer €2,99
Dit lakje kwam al eerder voorbij op mijn blog en bevalt nog steeds prima. Het lakje dekt goed zonder dat je 80 laagjes hoeft aan te brengen en blijft prima zitten, niet fantastisch, prima. Dit is ¨02 Sophisticated Vogue¨.
Nu in de herfst vind ik bruin prachtig op de nagels, leuk om een keer niet voor mat te gaan en een metallic effect op mijn nagels te dragen.
Glam & Doll False Lashes Mascara €3,99
Deze waterproof mascara belooft een zelfde effect als valse wimpers door elke individuele wimper te bereiken en alle haartjes goed van elkaar te scheiden.
Zoals je op onderstaande foto kunt zien, heeft de mascara een mooi effect. De haartjes worden goed gescheiden en klonteren niet samen. Zeker een zeer goed effect voor zo’n klein prijsje.
En hier alles op mijn gezicht, subtiel aangebracht. De donkere kleur van de contouringstick vind ik hier nog wat oranje ogen in combinatie met de poeder. In de zomer zal dit meer zongebruind lijken vermoed ik.
Prima producten voor leuke, lage prijzen. Niet alle producten passen helemaal bij mij of werken voor mij perfect. De lipstick en mascara vind ik er qua kwaliteit enorm uit springen, die hebben wat mij betreft echt de kwaliteit die je vaak bij veel duurdere merken terug ziet. Je vind alle producten van Catrice bij Kruidvat en Trekpleister.
Welke van de producten spreekt jou het meeste aan?
 
*De producten in dit artikel heb ik gekregen.
 
Meer reviews van Catrice lezen?
Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.