Catrice Made To Stay

Beauty | Catrice Made To Stay Foundation

juni 13, 2018

Gisteren was ik het dus een beetje vergeten te zeggen; maar ik heb een nieuwe camera. Het artikel van gisteren bevatte de eerste foto´s met mijn nieuwe liefde en ook dit artikel bevat foto´s gemaakt mijn nieuwe camera. Qua belichting en instellingen is het nog even wennen en spelen, het kan dus zijn dat mijn foto´s qua finish wat anders ogen dan je van me gewend bent. In ieder geval vandaag een leuke budget review van deze zeer betaalbare Catrice Made To Stay Make Up. Meteen opvallend vind ik dat er geen ¨foundation¨ op de flacon staat maar make up. Niet dat daar veel verwarring over zal zijn, maar toch. Catrice Made To Stay heeft bijvoorbeeld ook een poeder met die naam en het zou in mijn ogen logischer zijn om even te benoemen op welk product het gaat.


Catrice Made To Stay Make Up is een waterproof (!) foundation die zo´n 24 uur mooi zou moeten blijven, perfecte dekking geeft en een matterend effect heeft. Komt op mij over als de perfecte foundation voor een zomer vol zwemmen, zweet en zon. Catrice belooft een hoogwaardige kwaliteit, een lichte textuur en een fluweel zachte ervaring. De foundation zou een egale dekking moeten geven, zonder het welbekende masker effect.


Nou zal ik meteen heel eerlijk zijn; ik ben vaak geen grote fan van budget foundations. Vaak zijn ze wel prima hoor, maar nooit zo geweldig als ik die van Yves Saint Laurent bijvoorbeeld vind. Nou is mijn YSL wat aan de donkere kant nu mijn zomerkleurtje nog ontbreekt dus doe ik er vaak een drupje lichtere foundation bij. En dat is waar Catrice Made To Stay om de hoek komt kijken. Eigenlijk hoop ik dat ´ie goed genoeg is voor meer dan een drupje, zodat ik gewoon een goede foundation heb ik een lichtere kleur. Nu kan ik ook gewoon mijn YSL in een andere kleur kopen, alleen dat vind ik dan weer zonde van het geld als ik nog best wel wat foundations heb staan om te testen.


Ik breng een foundation áltijd aan met een primer, anders vind ik het effect veel te vlekkerig. Ook gebruik ik het liefst mijn handen of een buffer kwast voor het mooiste effect. De kleur die ik probeerde heet ¨015 Vanilla Beige¨ en is één van de vier beschikbare kleuren.


Mochten deze foto´s je bekend voorkomen; dat kan. Ik maakte deze een tijdje terug voor een primer review en vond ze eigenlijk wel ideaal voor dit artikel. Zoals je op de bovenste foto kunt zien, is het matterende effect duidelijk aanwezig, ik zou het zelfs wat droog willen noemen. Verder zou ik dit zelf niet omschrijven als een ¨perfecte dekking¨, eerder als lichte tot medium dekking.


Links draag ik primer en foundation, rechts heb ik mijn gezicht afgepoederd. Eigenlijk ben ik niet heel erg te spreken over het effect. Ik vind de dekking voor mijn huid niet goed genoeg en het effect komt wat droog op me over.


Al met al ben ik niet heel erg te spreken over deze foundation. Ik vind de dekking voor mijn huid niet goed genoeg, als je een mooie egale huid hebt is dit past een prima product. Verder vind ik het matterende effect op mijn huid eerder droog, het product over all past gewoon niet echt bij me. Positief vind ik wel dat de foundation zeer goed blijft zitten, waterproof zou ik het niet noemen, maar wel beter dan gemiddeld. Wat bij betreft dus geen aanrader van Catrice, mocht je ´m willen proberen dan ´issie te koop bij Kruidvat voor €6,99. Ik weet niet wat het is met de artikelen van gisteren en vandaag, maar ook deze foundation is uitverkocht in de webshop. In de fysieke winkel zag ik ´m nog wel, hopelijk geen dode mus dus.
Wat is jouw favoriete foundation?

Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.