Beauty | Catrice LE Zensibility Review

mei 31, 2016
Vandaag laat ik jullie met veel plezier drie producten uit de nieuwe tijdelijk collectie van Catrice zien. Ik was vooraf al erg enthousiast over deze collectie, vooral door het stijlvolle uiterlijk. Ik nam drie producten mee naar huis uit deze, op Azië geïnspireerde, collectie. Helaas was ik zo dom om een al geswatchte blush mee te nemen, zo stom en eigenlijk zwaar tegen mijn principes. Zen staat voor kracht, bewust leven en je concentreren op wat echt belangrijk is. Catrice liet ziet hierdoor inspireren en maakte een stijlvolle, rustige en krachtige collectie.

De verpakkingen vind ik zo leuk! De bamboe printjes hadden wat mij betreft wat luxer gekund, dan had het beter bij de doosjes gepast. Het flesje van de nagellak maakt dat echter compleet goed. Het flesje doet mij denken aan een kalligrafie pen en vind ik erg origineel. Eigenlijk vind ik de verpakkingen dus helemaal niet zo geweldig maar maakt de nagellak alles goed;)

Nagellak Greatly Greyish €3,59
Catrice belooft een dekkende en langhoudende finish die makkelijk is aan de brengen door de professionele kwast. Met dat laatste ben ik het niet compleet eens, hoe prachtig de lange dop ook is, het is niet super handig met lakken maar het is prima te doen. De nagellak heeft alleen een beetje een gekke, slimey substantie in het potje. Ik vermoed dat er met mijn potje wat mis was want het was wel heel raar, gelukkig was hier op mijn nagels niks van terug te zien.

 De kleur vind ik daarentegen echt prachtig en is helemaal mijn ding. De finish is mooi, hij droogt lekker snel en is goed dekkend. De slimey substantie irriteert me een klein beetje maar toch ben ik fan!

 Bouncy Blush €3,99
De blush heeft een poeder-gel textuur, dit houdt in dat de blusher zowel romig is als poeder, best wel bijzonder. De kleur smelt mooi samen met de huid en is makkelijk op te bouwen qua intensiteit. Ik baal zo extreem dat ik een al geswatchte blush heb gepakt, zonde van de foto’s! Ik heb ‘m voor gebruik goed gereinigd en besloot ‘m toch maar gewoon te proberen en dat bleek best wel een goed idee..

Ik vind de blusher op mijn gezicht een erg mooi en natuurlijk effect geven en het is absoluut mijn favoriet. Ik draag eigenlijk altijd meer roze blushes maar deze rode is eigenlijk veel natuurlijker en lekker zomers. Voor een swatchfoto op mijn arm kun je eventjes naar onder scrollen:)
Quattro Eye Shadow €4,99
De hoog gepigmenteerde oogschaduws passen perfect bij elkaar (links zie je de blush) en lopen op het ooglid mooi in elkaar over. De pigmentatie valt me alles mee en de oogschaduws voelen prettig en niet te dik aan op de huid. Ik heb ze ook op mijn ogen gesmeerd maar daar was, as usual door mijn hangende vellen, weinig van zichtbaar. Dit soort kleuren vallen bij mij helaas weg, mooie palette dus alleen niet voor mij.
Ik vind het een mooie en leuke collectie van Catrice maar ik hoop toch dat ze een volgende collectie een keer met iets écht speciaals komen. De producten zijn leuk en anders maar ik zou graag een keer echt verrast willen worden! Anyway ben ik erg fan van de nagellak en de blusher, deze gebruik ik beide met veel plezier. Het oogschaduwpalette was prima maar niet echt mijn ding dus daar ga ik iemand anders blij mee maken:)
Heb jij al producten geprobeerd uit deze collectie?
Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.