Beauty | Catrice Lashboost Lash Growth Overnight Serum

augustus 16, 2015
Terug van weggeweest! Roemenië was geweldig, fantastisch en onvergetelijk en ik ga jullie snel alles vertellen. Back to normal; vandaag eindelijk weer een review van een beautyproduct, dit keer een wimperserum van budgetmerk Catrice!


Het product doet mij een beetje denken aan Revitalash alleen dan stukken goedkoper. Catrice beloofd dat je na 4 weken dagelijks aanbrengen 18% meer wimpergroei hebt. De belofte zal wel niet voor niks zo beschreven zijn, bedoelen ze dan 18% langer, dikker, of meer wimpers? De testresultaten komen ook voor uit een onderzoek onder 20 vrouwen, ietwat weinig lijkt me.
Het serum breng je ‘s avonds aan als een eyeliner, de ingrediënten bevorderen dan je wimpergroei op lange termijn terwijl je slaapt. Het aanbrengen gaat makkelijk al prikt de substantie wel een beetje in het begin.
Ik had voor en na foto’s gemaakt en daar was totaal geen verschil op te zien, dus ik ga ze jullie besparen. Dit serum heeft werkelijk niks voor mijn wimpers gedaan en ik heb het toch bijna 2 maanden getest.
Leuk idee, een budget variant van het mega populaire Revitalash maar €4,99 is echt te veel voor een product wat compleet niks doet.
Geen aanrader dus! Mocht je het product getest hebben en wel tevreden zijn dan hoor ik het uiteraard graag:)
Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.