Beauty | The Bodyshop Microdermabrasion Vitamine C Scrub

februari 22, 2015
Ik vind scrubben heel belangrijk en ook nog eens heerlijk om te doen. Mijn vorige scrub beviel niet zo dus ging ik op zoek naar een nieuwe. Mijn huid was een tijdje erg onzuiver en na vele enthousiaste verhalen ging ik voor de scrub uit de vitamine c lijn van TBS.

Deze scrub beloofd je huid zijdezacht en glad te maken en zichtbaar een gezondere teint te geven. Mijn huid lijkt ineens terug te zijn in de puberteit en dat is toch niet helemaal gewenst op je 23e. Deze scrub lijkt dus precies te zijn wat ik nodig heb!
Deze scrub is geïnspireerd op, heel verrassend, de microdermabrasion behandeling die alom geprezen worden vanwege het enorme verbeterende effect op de huid. Nou is dit natuurlijk niet zo’n behandeling maar het masker is wel speciaal gemaakt om je huid een boost te geven op momenten dat dat nodig is. De fijne deeltjes maken de scrub aangenaam in gebruik maar kunnen ook verraderlijk zijn. Scrub je huid echt maximaal 2 keer per week en ga niet zitten boenen. Rustig wrijven is genoeg om de scrubdeeltjes hun werk te laten doen.
Naast Vitamine C vind je in de ook verzorgende ingrediënten zoals shea boter, dit zorg voor een super zachte huid en geen rode en trekkerige huid na het scrubben.
Ik ben fan! De scrub zit boordevol kleine deeltjes. Nou heeft een scrub altijd kleine deeltjes natuurlijk maar het zijn er echt veel en precies goed qua grootte. Lastig uit te leggen, misschien komen fijne zandkorrels nog het beste in de buurt.
De geur is fris, citroen achtig en niet heel bijzonder. De scrub voelt dus heerlijk aan en mijn huid knapt enorm op. Een absolute aanrader voor een onzuivere huid!
De scrub koop je bij TBS en kost €19 voor 75 ml, niet goedkoop dus maar wat mij betreft wel het geld waard ook omdat de tube zuinig in gebruik is!
Hoe vaak scrub jij?
Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.