Beauty | Biomed Pure Detox Mask

maart 22, 2016
Vandaag laat ik jullie een detox masker zien wat nét niet helemaal biologisch is maar precies 98,9%, goed genoeg toch? Dit masker geeft je huid een flinke boost na een zware nacht en beschermt haar tegen de nog komende slechte invloeden van buitenaf.

Biomed is op dit moment het leidende medische en natuurlijke gezichtsverzorgingsmerk in Duitsland en hard op weg om Nederland te veroveren. Dit gezichtsmasker is dus is voor 98,9% biologisch en bevat geen parabenen. De makers van Biomed hebben ruimschoots ervaring in het apothekersvak, hierdoor vind je in de producten een bijzondere combi van medisch werkzame stoffen en biologische ingrediënten. Alle producten van dit merk zijn niet getest op dieren.

Het masker absorbeert talg en oliën uit je huid en heeft hierdoor een matterende werking, de aloë vera zorgt voor de verzorging en Vitamine E gaat actief de afvalstoffen tegen. Een masker met veel verschillende eigenschappen dus. Ik ben altijd wel te spreken over detox maskers omdat dit type masker vaak het beste werkt voor mijn huid. De vorige keer dat ik een product van Biomed probeerde was ik niet erg te spreken over de geur; die zelfde geur komt me bij het openen van deze tube ook weer tegemoet.
Het masker ruikt gek en heeft een substantie die mij qua textuur erg aan een crème doet denken. Het masker lijkt voor een gedeelte in mijn huid te trekken in plaats van op de drogen zoals de meeste maskers dat doen. Dit masker hoeft overigens maar 5 minuten in te trekken, vrij kort in vergelijking tot andere maskers. Het masker irriteert absoluut niet maar na 5 minuut begint het een beetje te prikken dus spoel ik het voorzichtig af. Mijn huid voelt fijn, schoon en zacht aan en heeft een gezonde glans. Heel speciaal vind ik het effect niet, gewoon prima en zoals verwacht; simpel maar effectief.
Het Biomed Pure Detox Mask is hier verkrijgbaar voor €14,99.
Meer maskerreviews lezen?
Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.