Beauty | BH Cosmetics Forever Smokey Makeup Palette

januari 30, 2016
Ondanks dat ik nog steeds geen megatalent ben met make-up en looks en dat soort gebeuren vind ik het toch altijd leuk om mooie paletten uit te testen, zeker als ik het merk nog niet ken én als het product een leuk prijsje heeft. Ik vond dit palette van BH Cosmetics op The Make-up Spot en besloot ‘m aan een testrondje te onderwerpen.

In het palette vind je een blusher, een bronzer, een highlighter, twee lipkleuren, en 6 oogschaduws. Qua kleurkeuze vind ik het palette redelijk universeel en ik denk dat de meeste mensen hier wel wat mee kunnen, tenzij je echt anti donkere oogschaduw bent.
Sowieso credits voor de verpakking; het is een groot en stevig paletten in een mooi blikken doosje. De grote spiegel in de verpakking vind ik een enorm pluspunt; geen gepriegel maar gewoon goed zien wat je aan het doen bent, fijn. Er is ook een variant met lichtere tinten make-up en roze verpakking, die ziet er ook erg leuk uit!
Over de swatches van de lipkleuren was ik enthousiast. Prima pigment en mooie kleuren.
Na het aanbrengen van het product op mijn lippen was ik al wat minder enthousiast. De kleur dekte erg slecht en het veegde heel erg uit in plaats van op mijn lippen te blijven zitten. De kleur vind ik hier mooi, het effect niet zo. Er is overigens iets misgegaan met de foto’s dus niet van alle producten heb ik een swatch op mijn gezicht.
Highlighter, bronzer, blusher. De pigmentatie vind ik matig, ik heb heel veel moeten gebruiken om een beetje zichtbare strepen op de foto te krijgen.

Ook hier een ramp op mijn gezicht. Ik heb extreem veel van de producten gebruikt en de blusher zie ik een klein beetje. De bronzer is compleet weggevaagd en ook van de highlighter is weinig over. Geen succes.
Linker rij oogschaduw. Medium pigment en ik vind het ietwat korrelig. 
De rechter rij geeft al wat meer pigment af, de linkse kleur lijkt me wel mooi op mijn ooglid!

Oke..dit was ongeveer twee minuten na het aanbrengen van de oogschaduw. Hij bracht prima aan en leek goed te dekken maar na een minuut was de oogschaduw al verspreid over mijn halve gezicht, ondanks de primer.

 Ook hier kun je redelijk goed zien hoe enorm de oogschaduw uit vaagt. Niet mooi en niet handig. De oogschaduw was na een minuut of 10 compleet uit gevaagd en ik leek meer op een panda dan op een meisje met oogschaduw. Geen succes. Ook de andere kleuren oogschaduw vaagden binnen een kwartier, why! Het gekke is dat ik de swatches redelijk lastig van mijn ogen kreeg en de restjes op mijn ooglid ook. De oogschaduw gaat dit dus echt weg maar verspreidt zich, apart. Ook hier is van de blusher en highlighter weinig te zien, de lipkleur vind ik dan weer wel mooi op deze foto.

Nou, ik denk dat we het er wel over eens kunnen zijn dat dit geen groot succes was. De kleuren leken leuk maar de kwaliteit vond ik echt bedroevend slecht. Ik dacht eerst dat dit nog een leuk palette was om een beetje mee te spelen en oefenen maar zelfs dat gaat niet. Mocht je ‘m toch willen proberen, hij kost €10,95 en is hier te vinden.

Was jij al bekend met dit merk?

Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.