Beauty | Benefit Precisely, My Brow Pencil & Ka-Brow! Wenkbrauwpomade

juni 4, 2016
Onlangs lanceerde Benefit 9 nieuwe wenkbrauwproducten, met een groot spektakel werden alle producten wereldwijd tegelijk gelanceerd. Ik kon helaas niet bij de lancering zijn maar kreeg twee producten opgestuurd om te proberen. Mijn wenkbrauwen en ik zijn niet echt vriendjes omdat mijn linker wenkbrauw besloten heeft uit te vallen, ik was dus enorm toe aan een goed product!

De nieuwe collectie bestaat uit de volgende producten:
– Gimme Brow €26,50. Deze tinted gel zat al in de collectie maar is nu verkrijgbaar in een nieuwe kleur. De gel belooft volume te geven aan de wenkbrauwen en is na deze toevoeging verkrijgbaar in drie kleuren.
– Groof Proof Brow Pencil €26,50. Dit waterproof potlood blijft zo’n 12 uur zitten en is perfect om je wenkbrauwen mee op te vullen.Verkrijgbaar in zes kleuren
– Browvo! 30,50. Dit is eigenlijk een primer voor je wenkbrauwproducten. Je producten blijven beter en langer zitten en worden ook voller.
– High Brow €24. Ook dit product zat al in de collectie maar is wat aangepast. Dit product breng je aan onder je wenkbrauwen voor een mooie lift, verkrijgbaar in mat en glanzend.
– 3D Browtone €26,50 Dit borsteltje geeft je wenkbrauwen een subtiele tint en is verkrijgbaar in twee tinten.
– Ready, Set, Brow €26,50. Een transparante wenkbrauwgel met een handig borsteltje.
– Brow Zings €35.Dit poedertje bestond al bij Benefit maar de formule is wat aangepast en er kwam een nieuwe applicator. Verkrijgbaar in zes kleuren.
– Ka-Brow €26,50. Dit potje bevat een dikke gel/pomade achtige substantie die zo’n 24 uur zou moeten blijven zitten. Verkrijgbaar in zes kleuren.
– Precisely, My Brow Pencil €26,50. Dit super dunne potloodje is perfect om je wenkbrauwen bij te tekenen. Aan de achterkant zit een borsteltje en het product is verkrijgbaar in zes kleuren.
Een fikse nieuwe collectie dus met verrassende producten! Ik probeerde met veel plezier Precisely My Brow Pencil en Ka-Brow!
Precisely, My Brow Pencil
Hier was ik zo benieuwd naar! Ik vind het prettig om mijn wenkbrauwen netjes bij te werken maar ook wel lastig om dit natuurlijk en enigszins gelijk te doen. In de praktijk werkt het product zeer handig. Het is lastig om het precies te doen maar doordat het potloodje zo fijntjes is, is corrigeren erg makkelijk. Complimenten voor de dame van Benefit, want de kleur staat mij perfect.
Zie hier het resultaat! Zoals je ziet kun je met het potloodje zeer strakke lijntjes maken maar blijft het effect, naar mijn mening, toch natuurlijk. Ik ben fan!

Ka-Brow!
Kabrow vond ik zowel interessant als eng. Ik moest een beetje denken aan de mega populaire producten van Anastasia en dacht dat ik het erg moeilijk vond om dit gel gebeuren netjes aan te brengen. In de praktijk bleek de substantie een stuk harder dan verwacht en ging het aanbrengen wel oké.

Het aanbrengen gaat minder strak dan met het potloodje maar oogt wel wat natuurlijker qua effect, de kleur vind ik voor mijzelf net iets te warm. Qua kwaliteit wint deze het weer, hij blijft echt ontzettend goed zitten, zelfs na het douchen.

Beide erg goede producten maar Precisely, My Brow Pencil is mijn absolute favoriet. Als sidenote moet ik nog wel even zeggen dat ik ‘m niet heel zuinig in gebruik vind, Ka-Brow daarentegen is extreem zuinig. Beide aanraders en erg afhankelijk van jouw wensen. Je vind de producten van Benefit bij Benefit online en bij Douglas.
Welke lijkt jou het meest fijn?
Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.