Beauty | Benecos Bamboo Kwastenset

februari 12, 2016
Nu de prachtige tandenborstels van Humble Brush staan te shinen op mijn badkamerplankje wilde ik natuurlijk ook bijpassende make-up kwasten. Deze houten kwasten van het eco merk Benecos staan in ieder geval prachtig, ik probeerde ze natuurlijk ook uitgebreid uit en laat jullie vandaag weten wat ik er van vind!

In deze set vind je een poederkwast, een blusherkwast en twee oogschaduwkwasten. De steel is gemaakt van bamboe en het aluminium op de top is recyclebaar. De haren zijn synthetisch Toray haar, deze haren zijn zeer zacht en fijn en zorgen voor een optimale kleuropname en afgifte.
De poederkwast is makkelijk te hanteren door de extra lange handgreep en heeft een ronde kop zodat je lekker veel poeder kunt opnemen en het goed kunt verdelen. De kwast neemt inderdaad meer poeder op dan ik gewend ben en veegt alles weer goed uit. Eigenlijk heb ik niet heel veel over deze kwast te zeggen, hij doet precies wat er belooft word.
Met deze schuine kwast kun je perfect werken in je gezichtscontouren en deze vorm is ideaal om een blusher subtiel aan te brengen en op te bouwen. Ook deze kwast werkt fijn en ook na even stevig “blushen” vallen er geen haren uit.
De oogschaudwkwast is perfect voor het aanbrengen van oogschaduw op je bewegend ooglid en neemt lekker veel product op. Hij is extreem zacht en heel erg fijn in gebruik. De sponsapplicator vond ik niet geweldig, hij doet z’n werk maar dan vooral het aanbrengen van de poeder, voor het blenden vind ik de andere kwast een stuk fijner in gebruik.
Een beetje een korte review dit, de kwasten zijn niet super speciaal, wel heel erg mooi en gewoon fijn in gebruik. Ze doen wat er beloofd word en zijn een fijne basis voor je kwasten stash. Ik zou deze zeker aanraden en gebruik ze al een aantal weken met veel plezier. Tijdens het wassen zijn er nog geen haren uitgevallen en ze zijn nog steeds even zacht.
Je vind deze set voor €28,95 bij Solobiomooi, de kwasten zijn ook los verkrijgbaar.
Dit artikel bevat producten die ik ontvangen heb ter review, dit heeft mijn mening op geen enkele manier beinvloed. De overige producten op de foto’s zijn van Living Nature en Lavera, beide verkrijgbaar bij Solobiomooi.
Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.