Beauty | Baby Lips “Melon Mania”

juli 26, 2016
Al tijden is iedereen lyrisch over Baby Lips, ondanks dat ik vrij fanatiek ben met lippenbalsem had ik deze nog nooit geprobeerd. Ik kreeg van Saskia deze roze variant met meloen geur/smaak, officieel een limited edition maar bij verschillende webshops nog te vinden.

Ik ging niet helemaal onbevooroordeeld deze review in; de lippenbalsem is niet voor niks zo populair geworden denk ik dan. Maybelline belooft met Baby Lips je lippen super zacht te maken met shea boter en ze te beschermen met SPF 20. Inmiddels zijn er flink wat varianten van deze balsem verkrijgbaar in Nederland, let wel; de prijzen zijn bij sommige winkels de helft minder als bij andere. Google dus vooral even als je van plant bent om een variant van Baby Lips te gaan kopen.

Melon Mania zou een lichtroze kleur moeten afgeven, die kleur is nergens te bekennen maar in het begin ruikt ‘ie wel lekker naar meloen. De vrij zoete geur trekt gelukkig snel weg, ik vind het bij lippenbalsems echt niet fijn als een sterk aanwezige geur blijft hangen. De balsem voelt erg verzorgend aan op mijn lippen. Het meest belangrijke vind ik bij een lippenbalsem dat het effect niet verslavend is; bij sommige lijken je lippen kurkdroog als je 10 minuten niet smeert.

Mijn lippen blijven na gebruik lang zacht en roepen niet meteen om meer lippenbalsem, geen verslavend effect dus. Het effect is inderdaad extreem zacht en prettig, ik begin te begrijpen waarom deze lippenbalsem zo immens populair is. De gemiddelde prijs van Baby Lips is €3,50, ze zijn te koop bij de drogist maar kijk ook even online voor andere varianten en prijzen.
Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.