Beauty | Artdeco Paradise Island SS2017

mei 4, 2017
De zomer komt er hopelijk snel weer aan, de zomerse make-up collecties stromen in ieder geval mijn mailbox binnen. Ook Artdeco komt met een prachtige, tropische collectie vol warmen kleuren, ik laat jullie vandaag twee producten uit de collectie zien.

De spring/summer collectie van dit jaar van Artdeco heet Paradise Island en is geïnspireerd op witte stranden, mooie blauwe zee, een zwoele zonsondergang en wapperende palmbomen.  In de collectie vind je producten met een lichte textuur voor een mooie glow en een gebronsde teint.

Allereerst even aandacht voor deze prachtige driedimensionale verpakking. Op de foto komt dat 3D effect natuurlijk niet echt naar voren maar de verpakking maakte op mij direct indruk. Officieel is het geen navulverpakking maar omdat ik een van de producten los in de pan heb gekregen ben ik gaan kijken naar de opties. Volgens mij moet het best mogelijk zijn om die losse pan later in dit mooie doosje te stoppen.

Glow Bronzer ¨Sunny Glow¨ €24,95
Deze bronzer combineer twee subtiel glanzende tinten voor en gebruinde gloed met een natuurlijke uitstraling. Het product is makkelijk aan te brengen en geeft een subtiel, maar langdurig effect. De bronzer is vrij van parabenen en minerale oliën en komt in de prachtige verpakking die we hier boven al zagen. Verder in dit artikel vind je de swatches:).

Bronzing Magnum Powder ¨6 Sunburst¨ €24,95
Deze lichte transparante poeder heeft een natuurlijk effect en is verkrijgbaar in twee verschillende kleuren. Door de speciale samenstelling van ingrediënten heeft deze poeder een waterproof effect maar droogt ´ie je huid niet uit, perfect voor in de zomer dus.

Links ¨Sunny Glow¨, rechts ¨Sunburst¨. 
¨Sunny Glow¨ (links) heeft duidelijk meer glans en is vrij warm qua kleur. Voor mijn huidskleur en mijn smaak ´issie wat oranje maar de poeder geeft wel een prachtig pigment af en een intense glans.
¨Sunburst¨ (rechts) is erg subtiel en voor mij voor de winter denk ik ideaal om te contouren. Ik ben nu vrij bruin dus de kleur valt op mijn gezicht volledig weg. Ik vind ´m wel heel erg mooi en hou van zo’n subtiele kleur, ik zal ´m dan ook zeker bewaren tot de winter.
Beide poeders vind ik opvallend licht qua textuur, ze voelen comfortabel aan op de huid en ogen ook niet poederig, erg goed. Ook het waterproof effect van ¨Sunburst¨ heb ik natuurlijk getest en dat beviel eigenlijk ook top. Eigenlijk niks op aan te merken en ook prima prijzen voor mooie en kwalitatief hoge producten. Je vind de collectie vanaf heden bij Topshelf.
Welke van de twee spreekt jou het meeste aan?
Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.