Beauty | Artdeco by Talbot Runhof

maart 16, 2016
Onlangs lag er wel een heel vrolijk pakketje in mijn brievenbus; een mooi doosje van Artdeco met daarin wat producten van de nieuwe lente/zomer collectie van Artdeco in samenwerking met Talbot Runhof. Het designerduo creëerde samen met Artdeco een opvallende collectie, gekenmerkt door bloemenprints, strepen en veel kleur. Ik probeerde de producten voor jullie uit en deed een poging tot een “look”.

Ik kreeg de volgende producten:
– Invisible Lip Styler €8,95
– Perfect Mat Lipstick in “Rosy Kiss” €11,95
– Blush Couture Field Of Flowers €19,95
– Eye Designer Applicator €10,80 + Refill in “Sailors Knot” €8,50
De Invisbile Lipstyler probeerde ik niet heel uitbreid. Deze doorzichtige en verzorgende lipliner moet voorkomen dat je lippenstift uitloopt, dit doet ie eigenlijk prima. De rest van de producten laat ik je wat uitgebreider zien:).
De Eye Designer begreep ik eerst niet helemaal, tot ik ontdekte dat ik de refill daar in moest stoppen. Een super fijn en handig systeem én oogschaduw van hoogwaardige kwaliteit. De swatch zat na 3 dagen (met bad en douchen) nog steeds op mijn arm en dit is mijn nieuwe favoriete oogschaduw!
De Perfect Mat Lipstick heeft ondanks het matte effect een romige en verzorgende formule. De lipstick ruikt licht naar vanille en belooft een intense en sprekende kleur. Mijn variant “Rosy Kiss” is een koraalroze kleur, lekker zomers! De lipstick heeft een sterk pigment en blijft ook na een hapje eten en een slokje drinken prima zitten. Ik vind de kleur mij niet echt geweldig staan maar de lipstick voelt wel heel fijn aan op de lippen.
De prachtig vormgegeven blusher bestaat uit drie kleuren en geeft een lichte glans. De blusher heeft een sterk pigment, is makkelijk aan te brengen en blijft door de speciale formule extra lang zitten. De pigmentatie vond ik heel opvallen; hier komt zo veel kleur van af! Voor mij even wennen want ik gebruik qua kleur vaak wat subtielere blushers. Toch vond ik deze kleur, met het nodige blenden erg mooi én bleef ‘ie prima zitten.
Blush, lipstick en oogschaduw. Alle drie mooi en sterk pigment!
En hier alle producten op mijn gezicht! De lipstick vind ik niet echt mijn kleur maar de blusher en vooral de oogschaduw blijf ik lekker gebruiken. Al met al een zeer geslaagde collectie en voor mij een hele goede eerste ervaring met Artdeco. Je vind deze én de rest van de producten uit de collectie online en offline bij Douglas. Ga zeker eens kijken want er zijn nog veel meer mooie producten en kleuren!
Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.